Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Tradičná thajská masáž, (60-90-120 min.) v Starom Meste – obľúbený darček plný relaxu.

38
Popis ponuky

Využívajú skúsenosti viac než dva a pol tisíc rokov staré. Tieto tradičné masáž sa úplne líšia od európskych masáží. Thajská masáž chorobu vytlačí, opiera sa o teóriu energetických dráh, meridiánov, ktorými ľudská energia v tele preteká.

Je vhodná pre všetkých, ktorí tužia po hlbokej relaxácii, uvoľnení stresu a zvýšení pružnosti svojho tela ako aj pre tých, ktorí si chcú udržať, alebo zvýšiť svoju kondíciu.

Thajská masáž stimuluje krvný obeh, odstraňuje bolesti chrbtice, uvoľňuje energetické blokády, zlepšuje vylučovanie odpadov z tela, uvoľňuje bolesť, napätie a stuhnutie svalov a kĺbov, zbavuje pocitu únavy a nervového napätia, zvyšuje flexibilitu tela.

Na masáži je príjemné, že získate pružnosť, premasírujú sa vnútorné orgány, okysličí sa krv a upokojí sa vaša myseľ, čo sa deje pri cvičení jógy, avšak tu sú všetky pohyby robené za vás.

Rytmické kompresie, valcovanie končatín a jemné kolísanie sú metódy thajskej masáže, ktorými masér postupne uvoľňuje a správne usporiada energie v tele. Rôzna intenzita tlaku je aplikovaná na energetických dráhach pozdĺž tela v súlade s princípmi Ajurvédy.

Chodidlá sú masírované prstami a drevenými paličkami s použitím špeciálneho krému. Masáž prináša pokoj, relaxáciu, emocionálnu vyrovnanosť a detoxikáciu organizmu. Odstraňuje stres, pocit ťažoby a únavy nôh, má pozitívny vplyv na imunitný systém a cirkuláciu krvi a lymfy v tele.

Tradičná thajská masáž je jedným z najstarších liečebných postupov na svete. Používa prvky pasívnej jógy a strečingu. Je to kombinácia tlačenia na energetické body tela a preťahovacích cvikov na uvoľnenie napätých svalov a stuhnutých kĺbov.

Počas masáže majú klienti oblečené pohodlné oblečenie a terapeut používa svoje ruky, lakte, kolená a chodidlá na navrátenie tela do stavu harmónie. Thajská masáž pomáha znižovať stres, podporuje krvný obeh, zvyšuje vitálnu energiu a zlepšuje rozsah pohybu. Pri tejto masáži sa nepoužívajú oleje. Príďte si vychutnať jednu z najlepších thajských masáží v Ban Pai Thai v Bratislave
29,99 €
48 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29,99 €
48 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14
73
8
29