Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Balenia rúšok a respirátorov FFP2 (niektoré s dezinfekčným gélom zdarma).

Popis ponuky

Dezinfekčný gél 60 ml

Germuclin gél na ruky je alkohol-etanol, ktorý vďaka svojim vlastnostiam dôkladne čistí pokožku rúk bez použitia vody. Germuclin gél na ruky je produkt, ktorý účinkuje v priebehu niekoľkých sekúnd proti baktériám a dodáva pokožke rúk príjemnú vôňu. Ručné mydlo Germuclin je určený na čistenie rúk pri všetkých príležitostiach (vonku v neprítomnosti vody alebo dezinfekčných utierok, na cestách, po manipulácii s peniazmi, po cestovaní hromadnou dopravou, prípadne na odstránenie nepríjemných pachov z rúk v priebehu niekoľkých sekúnd).

AKO POUŽÍVAŤ: Nalejte pár kvapiek produktu priamo na ruky a trite ich, kým nie sú úplne suché.

UPOZORNENIA: Len na externé použitie. Nepoužívať na tvár, sliznice, ani na poškodenú pokožku. V prípade priameho kontaktu s očami je potrebné ich dôkladne vypláchnuť vodou. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po použití nádobu nerozptyľujte do životného prostredia. Horľavý. Produkt nie je testovaný na zvieratách.

ZLOŽKY: Voda, Alkoholy / Etanol, Izopropyl, Myristát, Glycerín, Propylénglykol, Vôňa, Tokoferyl Acefát, Karbomér. Č. Č .: 250922 denat, 60 ml

  • Výroba: Čína
  • Distribútor: Taliansko

Dezinfekčný gél 80 ml

Miss Sandy Hand Gel Cleanser, obsahuje 70 % alkoholu a má antiseptické účinky. Čistí a dezinfikuje ruky bez mydla a vody, zanecháva pocit čistoty a sviežosti.

AKO POUŽÍVAŤ: Nalejte pár kvapiek produktu priamo na ruky a trite ich, kým nie sú úplne suché.

UPOZORNENIA: Len na externé použitie. Nepoužívať na tvár, sliznice, ani na poškodenú pokožku. V prípade priameho kontaktu s očami je potrebné ich dôkladne vypláchnuť vodou. Uchovávajte mimo dosahu detí.

ZLOŽKY: denaturovaný alkohol, voda, glycerín, polysorbat 20, karbomér, šťava z listov Aloe Barbadensis, disodná soľ EDTA, parfum, aminometylpropanol, linalool, geraniol, kumarín, citronellol.

  • Výroba: Grécko
  • Distribútor: Taliansko

Zobraziť menejZobraziť viac
0,67 €
0,67 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
0,67 €
0,67 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť