Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Kompletný servis lyží a snowboardov + tvarovanie lyžiarok v OC Centrum v Nitre.

Belda s.r.o.
0 / 5
34
Popis ponuky

Výhody brúsenia hrán keramickými kotúčmi:

Servisný technik najskôr odstráni zo sklznice starý vosk. Na brúsnom pase nabrúsi sklznicu a hrany. Po nabrúsení na brúsnom páse pokračuje brúsenie sklznice na kameni, čím sa docieli optimálna rovina sklznice. Aby sa docielila racing štruktúra musí sa na sklznicu nabrúsiť požadovaná štruktúra, ale nemusí ju predchádzať lineárna štruktúra. Štandardná racing štruktúra je šikmá. Po vytvorení tejto požadovanej štruktúry sklznice nasleduje finish uhlovania spodnej a bočnej hrany pomocou keramických kotúčov, ktoré zaistia presné uhlovanie, lepšiu točivosť, držanie hrán na teréne a dlhšiu životnosť nabrúsenia. Keď sa dobrúsia hrany, zostáva už len voskovanie za tepla s následným vyleštením sklznice.

  • Presná geometria hrán
  • Presný uhol brúsenia hrán po celej dĺžke lyže alebo snowboardu
  • Hladká a konzistentná kvalita brúsenia po celej dĺžke hrán
  • Nízky odber materiálu = dlhšia životnosť hrán
  • Lepšia priľnavosť na zmrznutom povrchu = väčšia bezpečnosť
  • Dlhšia životnosť ostrých hrán
  • Ľahšie držanie na hrane = carving
  • Zlepšenie točivosti

TRIMJET

Vďaka technológii Ceramic Disc Finish docielite precíznu geometriu hrán, presného uhlovania a konzistentnú kvalitu po celej dĺžke hrán lyží alebo snowboardu.

SIGMA SBI

Kombinované zariadenie určené na brúsenie brúsnym pásom, tvorbe štruktúry na sklznici, odstraňovaní črepov a studenému voskovania.

WAXJET 93

Stroj na voskovánie snowboardov a lyží.

(Wintersteiger Ceramic Disc Finish)

Správne zvolený uhol hrán podľa štýlu jazdy výrazne zlepšuje jazdné vlastnosti lyží a snowboardov. Jedine pomocou patentovanej technológie brúsenia hrán keramickými kotúčmi WINTERSTEIGER docielite presného uhlovania, hladkosti a skutočnej ostrosti hrán. Hladkosť hrany po výbruse keramickými kotúčmi predlžuje hranám životnosť ostrosti. Veľmi dôležité je nastavovanie uhlov brúsnych kotúčov, ktoré sa oproti konkurencii v strojoch WINTERSTEIGER nastavujú elektronicky a preto jedine WINTERSTEIGER zaisťuje skutočne ostré hrany.

Naviac patentovaná metóda oscilácie keramických kotúčov od firmy WINTERSTEIGER je zároveň veľmi šetrná k hranám, kedy nedochádza k nadmernému odberu materiálu. Osciláciu používajú všetky stroje firmy WINTERSTEIGER.

"Jedine brúsenie hrán keramickými kotúčmi WINTERSTEIGER zaručuje hrany skutočne ostré"

Tvarovanie skeletov lyžiarskych topánok na najmodernejšom stroji ULTRACAM UNIVERSALS.

Samotné modelovanie prebieha zahrievaním tvarovacieho prípravku po dobu približne 60 - 90 minut. Stroj je vybavený teplotným senzorom, ktorý zabraňuje prehriatiu materiálu. Tým nedochádza k zničeniu topánky.

Pokiaľ vás topánky v určitých miestach obťažujú, označíte miesto na skelete, kde dochádza k nepríjemnému tlaku. Na základe označenia a prípadného slovného upresnenia následne kritické miesto na topánke vymodelujeme s pomocou tvarovacieho prípravku tak, aby se vytvorilo viac priestoru pre vašu nohu a napriek tomu naďalej zostali topánke jej hlavné funkcie (výkon, vodivosť, bezpečie a istota, pohodlie). Akonáhle topánku vhodne prispôsobíme, skelet necháme vychladnúť a potom uvoľnia tvarovací prípravok. Proces sa dá niekoľkokrát opakovať až do dokonalého prispôsobenia se boty nohe.
9,90 €
15 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
9,90 €
15 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

20
33
26
54