Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Sonická čistiaca kefka na tvár. Starostlivosť zo salónu u vás doma.

WOWO
0 / 5
71
Popis ponuky

Vďaka sonickej kefke na tvár každý z nás môže mať peknú, jemnú a zdravo vyzerajúcu pleť. Avšak nie každý má čas na čistenie pleti a chuť chodiť pravidelne na kozmetiku, kde sa o pokožku na tvári starajú profesionáli. Silikónová sonická kefka na tvár môže byť správnym riešením ak aj vy chcete svojej pleti dopriať čo najlepšie čistenie z pohodlia domova.

Sonická kefka na tvár prináša so sebou množstvo výhod. Možno ste už skúšali čistiace kefky na tvár s tradičnými štetinami z nylonu. Bohužiaľ, také kefky sú často na dotyk drsné a po určitom čase sa na nich kvôli maličkým pórom v materiáli začnú množiť baktérie. Z dlhodobého hľadiská vám teda môžu klasické čistiace kefky aj škodiť, lebo baktérie podporujú tvorbu zápalov v póroch na tvári. Na druhej strane silikón sonickej kefky je na svojom povrchu úplne hladký, takže ju ľahšie udržíte v čistote. A asi sa všetci zhodneme na tom, že výrobky zo silikónu sú veľmi príjemné na dotyk, čo je pri čistení tváre dôležitá vlastnosť.

Jedna pozitívna vlastnosť sonickej kefky na tvár je čistenie pleti napríklad od makeapu, ale mnohí určite ocenia aj jej masážnu funkciu. Jedna časť je určená na vyčistenie pórov pomocou čistiaceho gélu podľa vášho výberu, zatiaľ čo druhá je určená na masírovanie pokožky. Pravidelné masáže tváre sú tiež pre vaše zdravie a pružnosť pleti veľmi prospešné.

Ak teda hľadáte účinný spôsob, ako rýchlo odstrániť makeup z vašej tvare a pomôcť tak vašej pokožke, práve ste ho našli. Táto sonická kefka na tvár je veľmi univerzálna. Vodotesná konštrukcia je samozrejmosťou, takže ju môžete používať aj v sprche. A aby ste ju mali vždy plne pripravenú na čistenie tváre, výrobcovia ju navrhli s možnosťou nabíjania cez USB kábel. Vďaka tomu nemusíte hľadať zástrčku, stačí vám notebook alebo power-bank a budete pripravení na čistenie.

Zobraziť menejZobraziť viac
15,99 €
55 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
15,99 €
55 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť