Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pohoda v hoteli Fran uprostred českých Beskýd s polpenziou, bazénom, saunou a dieťaťom do 10 rokov zdarma.

FRAN, v.o.s.
0 / 5
Popis ponuky

Horský hotel Fran nájdete v chránenej krajinnej oblasti Veľký Javorník-Kasárne. Je obklopený beskydskou prírodou, ktorá ponúka nespočetné množstvo turistických trás. Dosýta si tu užijete relax v modernom wellness, útulné ubytovanie či mnoho krásnych výletov do prírody.

Pripravená pre vás bude dvojlôžková izba, k dispozícii je aj manželská posteľ, prípadne prístelka. K vybaveniu izby patrí kúpeľňa s umývadlom, sprchou a WC. Hotel poskytuje dostatočný komfort aj pre rodiny s deťmi.

Rozmanitá a bohatá polpenzia je servírovaná v reštaurácii s vonkajším posedením. Chutné jedlo je samozrejmosťou a príjemná atmosféra umocňujúca horské prostredie vám dodá tú správnu náladu.

Po náročnom dni doprajte svojmu telu aj duši odpočinok. Pre dokonalý relax je hosťom k dispozícii wellness centrum s bazénom s vyhrievanou vodou a so saunou. Pre chvíle zábavy sú pre vás a vaše deti pripravené spoločenské hry, detské šmykľavky, trampolíny, volejbalové ihrisko či ohnisko.

Okolité lesy a lúky spolu s priaznivým prúdením horského vzduchu zaručujú blahodarné pôsobenie na dýchací a obehový systém ľudského organizmu. Prechádzajte sa po čerstvom vzduchu alebo vyskúšajte miestne cyklotúry.

Stanica dvojsedačkovej lanovej dráhy vás vyvezie na Pustevny, východiskový bod mnohých turistických trás. Povesťami opradená bájna hora Radhošť (1129 m n. m.) sa nachádza neďaleko Pusteven v Moravskoslezských Beskydách a tvorí najzápadnejší vrchol Radhošťskej hornatiny. Ponúka krásne výhľady na celé Beskydy, Valašsko, Jeseníky - Praděd, Malú a Veľkú Fatru.

  • Velký Javorník - pešia turistika (1 km)
  • Karlovské múzeum - Velké Karlovice (11 km)
  • Pustevny - relax a prechádzky v malebnej prírode (25 km)
  • Valašské múzeum v prírode - Rožnov pod Radhoštěm (30 km)
  • Turzovka - pútnické miesto (25 km)
  • Súľovské skaly - turistika, horolezectvo (36 km)
  • Železnica Vychylovka, kúpele v Rajeckých Tepliciach, Martinské hole...

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

50