Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Individuálny kurz fotografie pre začiatočníkov s profesionálnym fotografom - len vy a lektorka.

41
Popis ponuky

Fungujete len v režime automat a chceli by ste sa posunúť k ozajstnému fotografovaniu? Ak chcete vašu predstavu premietnuť do fotografie, musíte ovládať manuálny režim, len tak dosiahnete želaný efekt. Fotografie nebudú tmavé, prepálené, neostré. Budú presne také, aké si želáte.

Začiatočníci sa dozvedia viac o technológii ovládania manuálnych nastavení digitálneho fotoaparátu. Pojmy čas, clona, WB a ISO pre vás už viac nebudú neznáme. Spolu vyriešime všetky vaše nedostatky. Termín a program prispôsobíme presne vašim požiadavkám, sami určíte, čomu sa budete venovať.

Odvážnejšie fotografické techniky - ateliérový portrét, nočná fotografia, architektúra, reportáž. Na požiadanie - stručný prehľad z dejín fotografie k danej téme.

Je mnoho organizátorov fotokurzov, ale treba si uvedomiť, že nie každý kto fotí je naozaj fotograf a nie každý fotograf je aj dobrý pedagóg. V prvom rade zvážte, aká inštitúcia kurz organizuje, akú má históriu a tradíciu, akých lektorov, ak ho organizuje jednotlivec, má vôbec fotografické vzdelanie (len stredoškolské v obore? vysokoškolské v obore?) alebo to je len človek, ktorý si kúpil digitálny fotoaparát, už dlho a rád fotí, tak si chce privyrábať aj učením? Je uznávaný ako umelecký fotograf u nás alebo dokonca v zahraničí?

Stredoeurópsky dom fotografie je ojedinelá stabilná inštitúcia na Slovensku, lebo sa venuje len fotografiám. Je v kontakte so slovenskými i svetovými špičkami v oblasti fotografie. Prevádzkuje celoročne dve fotografické galérie, v ktorých sa raz mesačne striedajú výstavy, už 25 rokov počas novembra organizuje najstarší fotografický festival v strednej a východnej Európe, publikuje časopis Fotonoviny, ale aj monografie a katalógy, združuje talentovaných amatérov v Klube priateľov fotografie pri SEDF – cieľom je rozvoj a propagácia neprofesionálnej fotografickej tvorby na Slovensku.

A v neposlednom rade organizuje kvalitné fotografické kurzy či fotokurzy pre širokú verejnosť v spolupráci s renomovanými fotografmi – pedagógmi a teoretikmi umenia.
59 €
100 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
59 €
100 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14