Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Microblading phibrows najkvalitnejšia technika tetovania obočia.

Elegancehair
0 / 5
61
Popis ponuky

MICROBLADING PHIBROWS

je novšia technika tetovania obočia, obľúbená po celom svete. Ide o špeciálne pero s mikroihličkami. Mikroihličky ručne, nie strojovo, vkladajú minerálny pigment do vyšších vrstiev pokožky a to len do hĺbky max. 1 mm. Rozdiel v prístrojovom a ručnom tetovaní je v tom, že ručnou technikou sa robí vláskovaná realistická technika kresby chĺpkov v povrchu pokožky. Chĺpky sú tak úplne jemné, tenké a prirodzené.Obočie pôsobí absolútne realisticky, čím sa doladí jeho tvar a obočie sa zahustí.

Jeho životnosť je cca 1,5 – 2 roky. Avšak výdrž tetovania záleží v prvom rade od klientky. Mladé aktívne ženy s rýchlim metabolizmom, aktívne pravidelne športujúce, fajčiarky, mastnejšia pleť, opaľovanie … výrazne znižujú životnosť PMU a obzvlášť microbladingu, kde sa pigmentuje len vrchná vrstva pokožky. U takých žien je životnosť microbladingu cca 12 mesiacov.

U klientiek s normálnym metabolizmom je životnosť okolo 1 – 1,5 roku, u starších klientiek s jemnou suchšou pleťou a pomalým metabolizmom 1,5 – 2 roku.

Microblading sa nevykonáva u mastnej, pórovitej, hrubej pleti, u klientiek s výrazným zostatkovým pigmentom po iných PMU technikách (najmä kompaktné výplne a viditeľná kresba iných čiarkovaných techník, jazva, tmavý pigment v pleti a pod. AK UŽ BOLO OBOČIE V MINULOSTI INDE TETOVANÉ A CHETE PODSTÚPIŤ MICROBLADING ALEBO INÚ TECHNIKU, JE NUTNÁ KONZULTÁCIA (minimálne správou a fotografiou alebo osobne).

Microblading je technika vhodná na tenkú (normálnu, jemnú pokožku), normálnu a suchú a navodzuje efekt skutočných chĺpkov.

Zobraziť menejZobraziť viac
59 €
150 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
59 €
150 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť