Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Ročné predplatné TOUCHIT (6 vydaní) s príručkou Začíname so smartfónom.

45
Popis ponuky

Ročné predplatné časopisu TOUCHIT (6 tlačených vydaní) s bezdrôtovými slúchadlami Niceboy HIVE podsie zahrňa okrem špičkových bezdrôtových slúchadiel aj tlačené predplatné časopisu TOUCHIT na jeden rok (6 tlačených vydaní) a zadarmo elektronické predplatné časopisu TOUCHIT na jeden rok.

Ročné predplatné TOUCHIT s príručkou Začíname so smartfónom zahŕňa okrem príručky Začíname so smartfónom aj tlačené predplatné časopisu TOUCHIT na jeden rok (6 tlačených vydaní) a zadarmo elektronické predplatné časopisu TOUCHIT na jeden rok.

Pretože v časopise TOUCHIT si každý nájde niečo pre seba. Spojte príjemné s užitočným a obdarujte svojich blízkych originálnym darčekom.

Moderný časopis TOUCHIT o najnovších technológiách.

TOUCHIT je časopis o najnovších technológiách, ktorý vychádza pod vedením skúseného šéfredaktora a známeho IT odborníka Ondreja Macka. Vychádza ako dvojmesačník - 6× ročne.

TOUCHIT prináša najhorúcejšie novinky zo sveta technológií, reportáže z veľkých výstav a veľtrhov technológií a spotrebnej elektroniky po celom svete. Čitatelia majú možnosť získať množstvo zaujímavých informácií o najnovších trendoch a technológiách, IT produktoch na trhu, či porovnať produkty vo veľkých testoch.

Okrem toho pre čitateľov pripravujeme množstvo exkluzívneho obsahu – videoreportáže, špeciálne verzie softvéru, a súťaže.

Niceboy HIVE podsie sú úplne bezdrôtové slúchadlá, ktoré majú skvelú reprodukciu zvuku, spárujete ich s každým smartfónom a vydržia až 15 hodín. Odolajú tiež prachu a vode, vďaka stupňu krytia IP54. Nabíjajú sa priamo v nabíjacom puzdre, ktoré USB-C konektorom. So slúchadlami môžete pohodlne telefonovať, vďaka vstavanému mikrofónu. O nič sa nestaráte, pri každom vybratí z púzdra, sa same pripoja ku vášmu smartfónu.

Príručku Začíname so smartfónom ocenia všetci, ktorí začínajú so smartfónom úplne od začiatku, alebo im nie sú jasné niektoré funkcie telefónu. Rovnako ju využijú aj používatelia, ktorí majú zo smartfónu strach, pretože sa ťažšie orientujú v nových technológiách. Príručka používateľov prevedie nastaveniami telefónu, jeho funkciami a osobným prispôsobením smartfónu. Popisuje zariadenia Android aj Apple. Príručka je mäkkej brožovanej väzbe a má 56 strán

Každý predplatiteľ teraz automaticky získava prístup k elektronickej verzii časopisu v hodnote 12,50 € úplne zadarmo na celú dobu predplatného. Časopis TOUCHIT tak môžete čítať kdekoľvek ste, na svojom telefóne či tablete. Jednotlivé vydania si môžete stiahnuť a nemusíte tak plytvať dátami.

Zobraziť menejZobraziť viac
12,09 €
21,99 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
12,09 €
21,99 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť