Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Zažite pokojný splav Váhu alebo adrenalínový rafting na olympijskom kanáli či rieke Belá.

36
Popis ponuky

Splavovanie umelého kanála v Liptovskom Mikuláši alebo rafting na rieke Váh patrí k zážitkom, na ktoré sa nezabúda. Priezračná voda a divoká príroda už očarili nejedného vodáka. Jeden z najatraktívnejších a najlákavejších raftingov na Slovensku. Nechajte sa zlákať divokou vodou.

Rafting v Liptovskom Mikuláši na umelo vystavanom kanáli. Areál sa nachádza neďaleko centra Liptovského Mikuláša. Svojou obtiažnosťou a vybavením spĺňa parametre svetovej úrovne (v roku 2007 sa tu uskutočnili ME dospelých v kanoistike na divokej vode). Táto trať je domovom našich olympíjskych víťazov – Michala Martikána a Eleny Kaliskej. Rafting je určený najmä pre ozajstných vychutnávačov adrenalínovej zábavy. Budete prekonávať prekážky ako skutočný profesionáli.

Čakajú na vás veľké vlny, pereje, spenené vodné valce a skoky. Počas 1,5 hodiny ( cca 5-6 jázd) sa naučíte zdolávať umelo vytvorené vodné prekážky s pomocou inštruktora, ktorý túto trať poznajú veľmi dobre. Počas raftingu je čln pod dozorom záchrany z brehu.

Výhodou raftingu v Liptovskom Mikuláši je, že tí ktorí momentálne nie sú na vode , môžu svojich kolegov fotiť, pozorovať alebo povzbudzovať, čo na prírodných tokoch nie je možné. Ak si chcete poriadne zajazdiť na divokej vode potom je tento rafting práve pre vás.

Výhodou je možnosť využiť šatne a sprchy ako aj bezpečné uloženie osobných vecí.

Obtiažnosť: Stredná až ťažká, WW II – III+

Dĺžka a čas trvania: Kanál má dĺžku 350-400m, časová jednotka na vode 1,5 hodiny.

Rafting na rieke Váh patrí k menej náročným podujatiam. Je vhodné najmä pre rodiny s deťmi.

Splavovanie patrí k outdoorovým zážitkom, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

Splavovať rieku Váh budem v úseku Kráľova Lehota – Uhorská Ves s dĺžkou približne 13 km. Trvanie splavu je asi 1,5 hodiny. Okolitá príroda vám umožní zabudnúť na každodenné starosti. Rieka Váh si pre vás pripravila aj množstvo zaujímavých miest.

Zobraziť menejZobraziť viac
28,90 €
45 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
28,90 €
45 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14