Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Pobyt v hoteli Maxim*** v Malých Karpatoch s raňajkami - objavujte západné Slovensko.

10
Popis ponuky

Hotel Maxim*** sa nachádza v starobylom mestečku Svätý Jur, vo vínorodom kraji na úpätí Malých Karpát, vzdialeného 6 km od hlavného mesta Bratislavy. Vína z vinohradníckej oblasti, bohaté raňajky a možnosť objednania skvelých kačacích hodov. Na víkendový únik z reality ako stvorené.

Hotel sa vyznačuje vysokou kvalitou poskytovaných služieb, o čom svedčí aj spokojnosť hostí. Hotel ponúka okrem ubytovacích, stravovacích služieb, aj kongresové služby.

Hotel poskytuje ubytovanie s celkovou kapacitou 46 osôb. Disponuje 18 dvojposteľovými izbami s možnosťou prístelok a dvomi apartmánmi, vlastným uzavretým parkoviskom vo dvore, ktorý je monitorovaný kamerovým systémom.

Nájdete tu vkusne zariadené izby s vlastným sociálnym zariadením so sprchovým kútom a WC, s wifi pripojením, klimatizáciou, TV so satelitným prijímačom. Prostredie s moderným nábytkom vám navodí maximálneho komfortu a pohodlia.

Vychutnať dobré jedlo si môžete v reštaurácií, ktorá je známa špecialitami svojho šéfkuchára a uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Jedálny lístok ponúka možnosť výberu z pestrej palety tradičných jedál slovenskej i medzinárodnej kuchyne.

Navštíviť je možné aj biliardový klub, ktorý poslúži pre chvíle relaxu, spojeného s hrou, nachádza sa v suterénnej časti hotela, ktorý ponúka vybrané odrody špičkových ročníkov vín.

Vínna pivnica sa nachádza asi 10 minút chôdze od hotela, pod renesančnou budovou niekdajšej kúrie Zichyovcov zo 16. storočia.

V týchto priestoroch sa usporadúvajú oslavy rôznych životných jubileí, alebo riadené degustácie malokarpatských vín s odborným výkladom.

Zobraziť menejZobraziť viac
99 €
110 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
99 €
110 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

50