Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Jedinečný zážitok vďaka štýlovej plavbe motorovým člnom po Dunaji až do Viedne s fľašou sektu.

24
Popis ponuky

Pohľad na Bratislavu z vodnej hladiny si zamilujete. Vietor vo vlasoch, v ruke pohár so sektom, skvelá partia a rýchly čln... niektoré zážitky veľa slov nepotrebujú, jednoducho ich treba zažiť.

BRATISLAVA CENTRUM – KARLOVESKÉ RAMENO

1 hod./15 km

Bratislavský prístav, Eurovea, Bratislavské nábrežie, osobný prístav, Reduta, Bratislavský hrad a podhradie, Parlament, River Park. Na petržalskej strane mestská pláž, oddychová zóna, sad Janka Kráľa. Bratislavské mosty: Prístavný, Apollo, Starý most, most SNP, Lafranconi. Karloveské rameno.

BRATISLAVA CENTRUM – KARLOVESKÉ RAMENO – JAROVECKÉ RAMENO

2 - 2,5 hod./33 km

Bratislavský prístav, Eurovea, Bratislavské nábrežie, osobný prístav, Reduta, Bratislavský hrad a podhradie, Parlament, River Park. Na petržalskej strane mestská pláž, oddychová zóna, sad Janka Kráľa. Bratislavské mosty: Prístavný, Apollo, Starý most, most SNP, Lafranconi. Karloveského rameno. Plavba dolu tokom do Jaroveckého ramena. Houseboaty a obývané dunajské lode. Možnosť občerstvenia v maríne. Kotvenie s možnosťou kúpania.

BRATISLAVA CENTRUM – KARLOVESKÉ RAMENO – JAROVECKÉ RAMENO – ČUNOVO – HAMULIAKOVO

3 - 3,5 hod./58 km

Bratislavský prístav, Eurovea, Bratislavské nábrežie, osobný prístav, Reduta, Bratislavský hrad a podhradie, Parlament, River Park. Na petržalskej strane mestská pláž, oddychová zóna, sad Janka Kráľa. Bratislavské mosty: Prístavný, Apollo, Starý most, most SNP, Lafranconi. Karloveského rameno. Plavba dolu tokom do Jaroveckého ramena. Houseboaty a obývané dunajské lode. Možnosť občerstvenia v maríne. Kotvenie s možnosťou kúpania. Vodné dielo Čuňovo, DANUBIANA - možnosť prehliadky galérie moderného umenia, hotel Divoká Voda s areálom vodných športov, reštaurácie MODRÁ ČAJKA na vode s možnosťou občerstvenia, bazén na pontóne s možnosťou kúpania. Reštaurácia v Hamuliakove.

Zobraziť menejZobraziť viac
95 €
125 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
95 €
125 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14