Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Obľúbené Kúpele Lúčky s plnou penziou, kúpaním, procedúrami a dlhou platnosťou.

30
Popis ponuky

Hlavný kúpeľný hotel, v ktorom sa nachádza recepcia a jedálne Lipa a Breza. Spojovacou chodbou je spojený s Balneocentrom, Dependace Liptov a AQUA-VITAL Parkom. Ubytovanie v dvojlôžkových rekonštruovaných izbách. Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC, TV, rádiobudíkom, chladničkou, telefónom a pripojením na internet pomocou wifi. V Kúpeľnom hoteli Choč sa nachádzajú aj apartmány, ktorých súčasťou je obývacia izba, spálňa, malý kuchynský kút s vybavením, chladnička. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom.

Spojovacou chodbou je spojený s Balneocentrom, Kúpeľným hotelom Choč a AQUA-VITAL Parkom. Ubytovanie v dvojlôžkových a jednolôžkových rekonštruovaných izbách. Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC, TV, rádiobudíkom, chladničkou, telefónom a pripojením na internet pomocou wifi. V Dependance Liptov sa nachádzajú aj apartmány, ktorých súčasťou je obývacia izba, spálňa a kúpeľňa, tá je vybavená sprchovacím kútom.

Nový kúpeľný hotel, ktorý sa nachádza v areáli kúpeľov. Je vzdialený cca 300 metrov od Kúpeľného hotela Choč***, 350 metrov od Balneocentra a AQUA - VITAL Parku. V tomto modernom hoteli sa nachádza recepcia, jedáleň, kde sa poskytujú raňajky formou bufetových stolov. Pre rodiny s deťmi je pripravený detský kútik. V hoteli sú k dispozícii 3 apartmány - z toho je možnosť 1 rodinného štúdia, dvojlôžkové izby a rodinné izby. Izby sú vybavené TV, chladničkou, bezplatným pripojením na internet. V zariadení sa nachádza výťah.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť