Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Splňte si sen o vlastnej chatke v Tatrách: Domčeky pri hoteli Nezábudka*** s polpenziou a wellness.

Popis ponuky

Hotel Nezábudka*** je situovaný v tichom prostredí Vysokých Tatier a poskytuje komplexné ubytovacie, stravovacie a doplnkové služby. Jedinečná poloha robí z hotela Nezábudka ideálne miesto na prežitie krásnych chvíľ spojených s relaxom vo wellness.

Vybavenie, okolie hotela, štýlovo zariadená reštaurácia a slovenská koliba vytvárajú spolu príjemnú, komornú atmosféru a zanechávajú nezabudnuteľné zážitky. Navyše, len 10 minút peši od hotela premáva zubačka do Štrbského Plesa.

Zaujímavou možnosťou je ubytovanie v rozprávkovom zrubovom domčeku. Na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť vybavená rozkladacou sedacou súpravou slúžiacou ako prístelka (dvojlôžko) a na poschodí sa nachádza spálňa s manželskou posteľou. Každý zrub disponuje samostatným WC, sprchovým kútom a celoročný samostatným kúrením. Čaro pri type tohto ubytovania dodáva celodrevený obklad interiéru ako aj exteriéru.

V hoteli nájdete reštauráciu s kapacitou 64 miest, ktorá ponúka široký sortiment jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Posedieť si môžete nielen v hotelovej reštaurácii, ale aj v lobby bare, ktorý sa nachádza priamo v hotelovej hale pri hotelovej recepcii. Ochutnať môžete počas pobytu rôzne druhy kávy a čajov, piva, vína, likérov aj destilátov.

Bazénovú pohodu si môžete dopriať v relaxačnom trblietavom bazéne so slanou morskou vodou a protiprúdom, dvomi terasami a odpočívacím priestorom s lehátkami. Bazén s rozmermi 10 x 4 metre a hĺbkou vody 150 cm vám spríjemní chvíle oddychu.

Vitálny - saunový svet

Vyskúšajte každú zo štyroch sáun vo Vitálnom svete – pekelnú, bylinkovú, eukalyptovú alebo ruskú. V ponuke máte aj masážne sprchy, tepidárium a vírivku.

Najvýznamnejšie tatranské stredisko zimných športov a mekku severských lyžiarskych disciplín, Park Snow Štrbské Pleso (1350 m. n. m), je od hotela vzdialené len 14 km.

K najlepším zážitkom patrí denná a nočná sánkovačka na Jakubkovej lúke, kam sa dostanete pohodlnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok. Sú tu aj ideálne trate pre lyžiarov - začiatočníkov.

V Snowparku v Lučivnej si vďaka 4 lyžiarskym vlekom, 1,5 km lyžiarskych a 3 km bežeckých tratí a snowtubingovej dráhy prídu na svoje všetky vekové kategórie.

3 km od Svitu sa nachádza lyžiarske stredisko Lopušná dolina. K dispozícii sú tu 4 vleky TATRAPOMA a možné je aj večerné lyžovanie.

Aj náročných lyžiarov uspokojí najvyššie položená a najstrmšia zjazdovka z Lomnického sedla (2 190 m. n m.) v stredisku Vysoké Tatry - Tatranská Lomnica. Prvotriedna carvingová trať má dĺžku 6,5 km a šírku až do 60 m. Samozrejmosťou sú najmodernejšie sedačkové a kabínkové lanovky.

  • Minizoo pri hoteli
  • Važecká jaskyňa (len 5 km od hotela)
  • Štrbské pleso
  • Skalnaté pleso
  • Tatranský národný park
  • AquaCity Poprad - 13 termálnych a relaxačných bazénov, tobogany, moderné wellness
  • Thermal park Vrbov - desať bazénov, z toho sú štyri detské. Teplota vody v bazénoch je od 26 - 38 °C

Zobraziť menejZobraziť viac
186 €
186 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
186 €
186 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť