Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Hurá na cesty - kurz autoškoly na skupinu B - 100 € kupón na kurz autoškoly na skupinu B.

6
Popis ponuky

Do autoškoly sa môžete prihlásiť telefonicky alebo osobne. Prihlášku vo formáte A3 – ktorej súčasťou je aj potvrdenie u lekára – obdržíte priamo na recepcii autoškoly, alebo sú kedykoľvek voľne prístupne pred vstupom do autoškoly.

Výcvik sa začína po uzavretí skupiny záujemcov o vodičský preukaz v dohodnutých termínoch výuky (spravidla 2x týždenne po 3 vyuč. hodiny). Je potrebné odovzdať vyplnený formulár prihláška do autoškoly s potvrdenou prehliadkou o zdravotnej spôsobilosti uchádzača o vodičské oprávnenie. Tlačivo musí byť správne vyplnené, podpísané a opečiatkované praktickým alebo všeobecným lekárom. Pečiatka musí byť dobre čitateľná. Medzi žiakom a autoškolou sa uzatvorí „Zmluva o vykonaní kurzu“. Pri zahájení, resp. úvodnej hodine sa platí vopred dohodnutá záloha.

Dĺžka štandardného kurzu je individuálna pre každého žiaka, keďže každý žiak si praktické jazdy dohaduje s učiteľom individuálne podľa časových možností. Štandardný výcvik trvá zvyčajne 3-3,5 mesiace, pričom dĺžka kurzu nie je časovo obmedzená, obmedzená je ale platnosť lekárskej prehliadky na 1 rok, potom sa musí predĺžiť.

Podmienkou prihlásenia na skúšky je okrem ukončeného výcviku mať uhradené kurzovné za autoškolu, absolvovaný kurz prvej pomoci a zakúpený príslušný správny poplatok vo forme kolkovej známky (pre sk. B 33 €). Žiak ak je už nahlásený skúšku musí túto absolvovať do 6 mesiacov od prvej skúšky, pričom k dispozícii ma jednu riadnu a dve opravné skúšky. Ak je neúspešný, alebo to nestihne v uvedenej lehote, vydáva sa mu z polície rozhodnutie o neudelení vodičského oprávnenia… ak žiak má záujem o získanie vodičského preukazu, musí sa zúčastniť nového kurzu. Po ukončení výcviku sa žiadatelia prihlasujú na skúšku na políciu, ktorá prideľuje autoškole termíny skúšok.

Áno, podľa nového zákona s platnosťou od 1. 11. 2011 môžete získať vodičské oprávnenie viesť motorové vozidlo už ako17-ročný. Podmienkou je, aby Ste do dovŕšenia 18 veku, najmenej však 3 mesiace viedli vozidlo len v prítomnosti človeka, ktorý musí spĺňať nasledovné podmienky:

  • musí ho schváliť zákonný zástupca a zažiadať oň
  • musí mať vodičák skupiny B najmenej 10 rokov
  • musí byť zapísaný ako spolujazdec v evidencii vodičov orgánom Policajného zboru

spolujazdec je povinný mať pri sebe vodičský preukaz a dodržiavať všetky povinnosti ustanovené pre vodiča.

Zobraziť menejZobraziť viac
600 €
635 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
600 €
635 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14