Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Darčekové poukážky na Laser Game, virtuálnu realitu alebo závodný simulátor v X aréne Zvolen.

25
Popis ponuky

Laser game alebo Laser Tag je hra podobná paintballu, ale s množstvom rôznych herných módov, čo robí hru zábavnejšou.

Viac než 450 m2 bojovej zóny, v ktorej sa nachádza množstvo zaujímavých prekážok. Nájdete v nej aj 2 plošiny vo výške druhého poschodia, prepojené visutým mostom, čo našu arénu robí skutočne výnimočnou. Zároveň prinášame ako prvý na Slovensku revolučnú laserovú technológiu generácie EVO 6, ktorá má vylepšené vesty, najnovšiu elektroniku a ktorá vždy zosníma každý váš zásah. Pomocou DMX (Digital Multiplex) vieme pre Vás simulovať množstvo audio a svetelných efektov, ako aj rôzne režimy hmly či úplnej tmy. Vďaka tomu u nás máte na výber množstvo herných režimov, ktoré v iných arénach nezažijete.

Virtuálnu realitu, ktorú vám prinášame prostredníctvom HTC VIVE PRO, možno hrať najnovšie herné tituly, ale aj získavať poznatky v oblasti vzdelávania.

Prinášame vám najautentickejší simulátor auta s preťažením až 2G a možnosťou hrania so širokouhlým panoramatickým pohľadom na 3 LCD monitoroch alebo prostredníctvom VR-okuliarov. Na požiadanie sa môže auto zmeniť na horskú dráhu a priniesť vám neopísateľné zážitky.

Zobraziť menejZobraziť viac
22,50 €
30 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
22,50 €
30 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14