Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

TATRALANDIA s 10 bazénmi, toboganmi a tropickým rajom, kde je celý rok 30 °C.

Popis ponuky

Zabávajte sa v slaných, termálnych aj čírych vodách aquaparku Tatralandia, ktorý nájdete uprostred Liptova.

V Tatralandii vás čaká 8 vnútorných a 2 vonkajšie bazény. V bazénoch s morskou vodou v Tropical Paradise si tak počas celého roka vychutnáte blahodárne účinky thallasso terapie (liečba morom). Načerpajte nové sily a zabavte sa s rodinou aj priateľmi, pretože tu si na svoje príde každý.

Celoročné bazény nájdete TU.

Vstúpte do tropického raja, v ktorom je celoročne 30 °C a vďaka špeciálnej strešnej fólii v hale Tropical Paradise vás opáli v zime aj v lete. Pred pirátskou plachetnicou nájdete oddych v 5 bazénoch so slanou aj čírou vodou s teplotou 34 – 36 °C. A v nich vás od hlavy až po päty vymasírujú vodné masážne lavice, vodný hríb aj vodné trysky. Okrem toho soľ rozpustená v slanej vode obsahuje 32 chemických zlúčenín, ktoré blahodarne pôsobia na celé telo a majú relaxačné účinky. Terapiu morom (thalassoterapiu) si teda môžete užívať kedykoľvek počas roka aj na Liptove.

Nájdete tu tobogany pre všetkých - bláznivé aj pokojné, pre borcov aj bojazlivých, pre starších aj pre deti. Zažite rýchlu či bláznivú jazdu na 6 toboganoch. Trúfnite si a spustite sa, čaká vás záplava adrenalínu!

Tobogany nájdete TU.

Keltský saunový svet je jedinečný komplex 21 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr v Tatralandii. (za príplatok)

Keď budete mať vodného šantenia dostatok, vydajte sa na exotický miešaný drink, ľadové osvieženie, palacinky, pizzu či chutné jedlo. V Tatralandii nájdete široké spektrum barov a reštaurácii, v ktorých si každý nájde to svoje. Všetky bary a reštaurácie nájdete TU.

Tatralandia je najväčším areálom vodnej zábavy s ubytovaním v strednej Európe. Nachádza sa v regióne Liptov - oblasti s množstvom kultúrnych pamiatok, svojráznou ľudovou kultúrou a folklórom, ktorú obklopujú najväčšie slovenské hory - Vysoké a Nízke Tatry, Veľká a Malá Fatra, Chočské vrchy. Návštevníci sem jazdia aj za atrakciami v blízkosti aquaparku.

Holiday Village Tatralandia

Objavujte krásy Liptova a relaxujte v bazénoch aquaparku Tatralandia. Len pár krokov od bazénov vás čaká pohodlné ubytovanie s fantáziou v chatkách Holiday Village Tatralandia. Množstvo atrakcií na jednom mieste (aquapark, reštaurácie, bowling, ZOOKONTAKT Tatralandia, Hurricane Factory Tatralandia, Liptov Aréna Tatralandia, Liptovská Mara) predurčuje Tatralandia Holiday Resort na miesto vášho vytúženého oddychu, zábavy a množstva zážitkov.

Zobraziť menejZobraziť viac
18 €
18 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
18 €
18 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

24
30
17
33