Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Vstup do vodného parku Bešeňová: Všetkých 9 vnútorných a vonkajších bazénov aj tobogany.

Popis ponuky

Vodný park Bešeňová je vybudovaný na báze horúcich prameňov termálnych vôd, ktoré vyvierajú z hĺbky 1987 metrov s teplotou 60,5 °C. Blahodarne pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo, majú priaznivé kozmetické účinky a vďaka prvku lítium pozitívne vplývajú aj na psychiku človeka.

Oddychujte počas celého roka v 4 termálnych a 5 vnútorných bazénoch, kde vám ani počasie neprekazí plány a doprajete si zaslúžený relax, aj keby vonku pršalo. Všetky bazény nájdete TU.

V Átriu - vnútornej oddychovej zóne plnej relaxu, lehátok a živých rastlín nájdete pokojné miesta, kde vás nikto nebude rušiť.

Osvieženie v termálnej vode a lahodné miešané drinky nájdu návštevníci v prevádzke vodného baru COSMOPOLITAN. Vodný barponúka rôzne relaxačné atrakcie - v bazéne sa nachádza rozmanitý výber masážnych trysiek na rôzne partie tela a okrem iného aj relaxačné masážne ležadlá.

V celoročne otvorenom Stane zábavy nájdete 30 m vysokú toboganovú vežu s panoramatickou vyhliadkou a so 6 toboganmi, s celkovou dĺžkou viac ako 1 km, vrátane najdlhšieho toboganu na Slovensku. V tejto časti je i bazén s vlnami a detský atrakčný bazén s vodným hradom. Pre tých najmenších je k dispozícii aj zábavný hrad. Celoročne otvorené tobogany nájdete TU.

Jedinečný zážitok a neopakovateľnú atmosféru mora a morského príboja ponúka bazén s umelým vlnobitím. Všetky deti si užijú zábavu v novom detskom atrakčnom bazéne s vodnými atrakciami, šmýkačkami, mini-toboganmi, vodnými delami a striekačkami.

Harmónia predstavuje obrovský a jedinečný svet relaxu, vôní a zážitkov pre všetkých návštevníkov, každý deň. Novinkou v saunovom svete je wellness bar so širokou ponukou osviežujúcich nápojov, tichá zóna a ochladzovací bazén vo vonkajšej záhrade. Spojenie 4 živlov života - voda, vzduch, oheň a zem - vám v saunovom svete zaručí dokonalý relax pre telo, dušu a myseľ.

Príjemným oživením sú denné saunové rituály. Pripravuje ich skúsený saunamaster pomocou vírenia horúceho vzduchu a rozpúšťaním ľadu s aromatickou zložkou.

Zobraziť menejZobraziť viac
18 €
18 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
18 €
18 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14