Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

LADIES NIGHT u teba doma (24.4.2021) - pánsky striptíz online a poriadne zblízka.

RR company
0 / 5
Popis ponuky

Milé dámy, verné fanúšičky pánskeho striptízu :-)

Vysielať sa bude naživo počas celého večera. Roberto a Johnny prídu z Prahy, Francis z Viedne, Matthew z Bratislavy a moderátor Tom Kave priamo z východu. Ladies Night bude prebiehať v jednom divadelnom priestore a bude venovaná len vám, dámy. Za to, že ste dlho čakali.

Hrozí, že sa vstupenky veľmi rýchlo vypredajú, preto čím skôr zalarmujte kamarátky a naplánujte si elektrizujúcu dámsku jazdu z miesta, ktoré si sami vyberiete. Limit vstupeniek je obmedzený! Dokonca sa s vami môžu pokojne pozerať aj vaši manželia či partneri, nechajte sa inšpirovať. Predstavám sa medze nekladú.

Ladies Night bude o striptéroch z troch striptízových skupín: MEN4QUEEN z Prahy, SIMPLE BOYS z Viedne a, samozrejme, nebude chýbať ani Dirtyy Boyzz.

V čom bude táto Ladies Night iná? Situácia nám síce nedovolí stretnúť sa osobne, ale kameramani budú vysielať prípravu striptérov naživo priamo zo šatne, ako sa natierajú, možno vám aj niečo povedia do kamery. Uvidíte, ako sa chystá moderátor Tom Kave a aké sú jeho rituály pred každým moderovaním, budete mať možnosť komunikovať so striptérmi a vidieť ich ešte bližšie cez kameru, ako keď ste priamo na akcii. Počas večera sa moderátor bude snažiť spojiť s niektorými skupinkami slečien priamo cez kameru a bude sa ich pýtať, ako si užívajú večer, dokonca môžete písať priamo štábu, čo by ste chceli počas Ladies Night vidieť a oni sa vám pokúsia vyhovieť.

Čaká vás aj tombola o vecné ceny, ktorá sa bude dať kupovať prostredníctvom SMS správ. Losovanie prebehne po akcii naživo. Ceny sa budú posielať poštou priamo na vašu adresu, ktorú pošlete do správy po Ladies Night.

Dámy, toto bude jednoducho iné, zaujímavé a vzrušujúce. Bude to LIVE, bude to nové, nepoznané. Myslíme, že pôjde o historicky prvé pánske striptízové vystúpenie vysielané naživo, celé 2 hodiny. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť byť pri tom. Bude to na veľmi profesionálnej úrovni, s filmovým štábom a profesionálnymi striptérmi.

Zobraziť menejZobraziť viac
7,90 €
7,90 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
7,90 €
7,90 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14