Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Redukčný online kurz s trénermi z Katies clubu - zameraný na elimináciu zásobného tuku.

60
Popis ponuky

Sme spoločnosť, ktorú tvorí tím profesionálov s láskou k zdraviu a športu. Stále sa snažíme napredovať a aktivovať, čo najviac ľudí k prirodzenému pohybu. Našim cieľom je šíriť osvetu zdravého životného štýlu a pomôcť tým čo najširšiemu spektru ľudí, nielen doma, v Košiciach, ale na celom Slovensku. Budeme radi, ak sa do našej komunity pridáš aj ty, vďaka Katies club ONLINE!

Naša nová platforma vznikla ako reakcia na pandémiu s cieľom udržať ľudí fit po fyzickej, ale aj psychickej stránke a navyše, za prijateľnú a dostupnú cenu.

Kúpou redukčného kurzu v Katies club ONLINE získaš k 12 tréningovým videám, ktoré majú za cieľ elimináciu zásobného tuku, formovanie postavy a postupné zlepšovanie kondície. Ideálne je cvičiť každý druhý deň. Typy tréningov a intenzita záťaže je dávkovaná postupne. Po zaplatení máte kurz k dispozícii až na 45 dní.

V kurze nájdete tieto tréningy v rôznych záťažových leveloch:

HIIT (vysoko intenzívny tréning)

BODYWORK (kondično-silová lekcia bez skákania)

CORE (lekcia zameraná na spevňovanie jadra)

KRUHOVÝTRÉNING (intervalová lekcia s použitím náradia a náčinia)

BONUSY (tanečná Zumba lekcia a Pilates tréning)

Tréningy sú vhodné ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých cvičencov. Každý klient si vie sledovať svoj progres. Výhodou je, že si môžete zacvičiť kedykoľvek, kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení bez omedzenia.

Zobraziť menejZobraziť viac
7,99 €
19,99 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
7,99 €
19,99 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

14