Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Antinikotínová terapia prístrojom BICOM OPTIMA – zbavte sa fajčenia jednoducho.

BiO Optimus
0 / 5
53
Popis ponuky

Antinikotínová terapia je bezbolestná a bez vedľajších účinkov na organizmus, potláča chuť na nikotín a eliminuje aj abstinenčné príznaky.

Pomocou biorezonančného prístroja je vysielaná do tela zrkadlovo obrátená elektromagnetická frekvenčná vzorka nikotínu a dechtu, v dôsledku tohto procesu sa urýchli detoxikácia od nikotínu a ďalších záťažových látok. Tie sa potom rýchlejšie uvoľňujú z tkaniva do voľnej formy. Práve kvôli tomu je dôležité po terapii zvýšiť príjem tekutín – najlepšie čistej neperlivej vody. Dochádza k uvoľňovaniu nikotínu z receptorov chuti a eliminuje sa tzv. nikotínový hlad.

Táto metóda potláča fyzickú závislosť (abstinenčné príznaky a tzv. nikotínový hlad). Zároveň dochádza k eliminácii vplyvu pasívneho fajčenia (tzn. vdychovaniu cigaretového dymu, k eliminácii chuti na cigaretu).

Fajčiarov organizmus je zvyknutý na to, že sa do jeho tela dostáva nikotín. Pri náhlom úbytku nikotínu telo spustí signál, že sa ocitlo v stave nikotínovej núdze hladu a dostaví sa silná chuť na cigaretu a abstinenčné reakcie. Cieľom biorezonančnej terapie je dosiahnuť to, že sa núdza po nikotíne nedostaví. Terapeutický účinok spočíva v odstránení chuti na cigaretu pomocou nízkofrekvenčného biorezonančného vlnenia. Na základe zvoleného programu na prístroji BICOM, je elektródami, na ktorých má klient ruky, snímaný signál z jeho tela.

Vďaka vzorke nikotínu (popol a špak z poslednej klientovej cigarety), je signál rozdelený na harmonickú a disharmonickú časť. Disharmonická časť je pomocou inverzií zrkadlovo obrátená a pôvodné rušivé signály zosnímané z tela klienta (ktoré vyvolávajú nikotínovú núdzu u fajčiara), sú eliminované. Vďaka biorezonančnej terapii sa odstráni chuť na cigaretu a závislosť na nikotíne, nakoľko dochádza k potlačeniu abstinenčných príznakov.

Biorezonančná terapia BICOM OPTIMA – biorezonancia, to je komplexný prístup a vysoká úspešnosť. Biorezonancia lieči skutočné príčiny chorôb a iných zdravotných problémov, nielen príznakov. Je to metóda bez liekov a vedľajších účinkov s možnosťou liečby bežne neliečiteľných chorôb. Biorezonancia je aj o presnej, rýchlej a bezbolestnej diagnostike, odhalení skrytých príčin chorôb a ťažkostí.

Pri terapii je použitý najmodernejší biorezonančný nemecký prístroj BICOM Optima, ktorý je vyvíjaný nemeckou spoločnosťou REGUMED už viac ako 30 rokov.

Biorezonančná metóda patrí rovnako ako napríklad homeopatia, akupunktúra a iné metódy prírodnej liečby do oblasti tzv "komplementárnej medicíny".

Zobraziť menejZobraziť viac
18,90 €
40 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
18,90 €
40 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

27
17
18
47