Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Štýlový nákrčník Respilon R-shield s nanovlákennou membránou.

Popis ponuky

Samotný nákrčník je vyrobený z pohodlného Spandexu, ktorý je elastický a dobre odvádza vlhkosť. Obvod nákrčníka je nastaviteľný pre maximálne pohodlie pri nosení. Na nose je umiestnená tvarovateľná spona, ktorá sa dokonale prispôsobí tvári a obmedzí únik vzduchu.

Nanovláknová membrána je prišitá v oblasti, ktorá zakrýva nos a ústa nositeľa.

Respilon® R-Shield si svoje vlastnosti zachováva aj po 50 praniach.

RESPILON je extrémne hustá sieť z nanovlákien 1000x tenších ako ľudský vlas. Štruktúra membrány je tak hustá a odolná, že zachytí aj najmenšie pevné a kvapalné častice. To všetko pri dokonalej priedušnosti vzduchu.

Čo to znamená v praxi?

  • Pórmi v membráne neprenikne prach, smog, peľ, plesne ani roztoče
  • RESPILON vás spoľahlivo ochráni pred chorobami, alergiami aj znečistením

Vodeodolná membrána pre športové a outdoorové oblečenie. V porovnaní so súčasnými výrobkami sa RESPILON WBT vyznačuje až 3x vyššou priedušnosťou, lepšou odolnosťou voči vode aj omnoho ekologickejšou výrobou.

Funkčné membrány sa laminujú do nohavíc, búnd pre športovcov, cestovateľov i vojakov a zvyšujú praktickú využiteľnosť tohto vybavenia. Vďaka odvodu pár bráni pred prechladnutím spoteného používateľa, na ktorého kožu naopak neprepustí dážď, sneh ani vietor.

Respilon® R-Shield si svoje vlastnosti zachováva aj po 50 praniach. V prípade ochrany proti prachu, smogu či alergénom: postačí výrobok vyprať až po niekoľkých dňoch intenzívnejšieho nosenia (30 °C v rukách alebo na program: ručné pranie). V prípade ochrany pred vírusmi, baktériami alebo roztočmi: odporúča sa prať ho po každom použití.

Zobraziť menejZobraziť viac
26,49 €
27,99 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
26,49 €
27,99 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

34