Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Unikátny doplnok stravy Psyllium husk na podporu trávenia, lepšiu imunitu a chudnutie.

MEDICUM SK
0 / 5
Popis ponuky

Psyllium je rozpustná vláknina, ktorá vzniká vyčistením obalov semien skorocelu vajcovitého (Plantago ovata). Zväčšuje svoj objem v tráviacom trakte až 40 krát. Gél, ktorý takto vzniká pohlcuje nadbytočnú tekutinu a prostým bobtnaním odsúva z traktu škodlivé splodiny. Základom čistého organizmu a neoddeliteľnou súčasťou pevného zdravia je totiž každodenná stolica.

Psyllium taktiež podporuje správny metabolizmus tukov, pomôže vám takisto udržovať správnu hladinu cholesterolu a zvyšuje dennú spotrebu vlákniny. Pokiaľ sa snažíte schudnúť, konzumujte psyllium nalačno. Budete sa ihneď cítiť nasýtenejší.

  • unikátny doplnok stravy - zvyšuje dennú spotrebu vlákniny
  • zmäkčuje stolicu, zväčšuje jej objem a tým napomáha správnemu a ľahkému vyprázdňovaniu - dôležité pri zápche, hemoroidoch, v tehotenstve a pod.
  • pri konzumácií nalačno vyvoláva pocit nasýtenia - vhodné pri redukčných diétach

Najdôležitejšie pri užívaní Psyllia je dostatočný prísun tekutín – inak hrozí zápcha alebo nepriechodnosť čriev. Aby nedošlo k ovplyvneniu vstrebania užívaných liekov, užíva sa 45 min. po nich užití. Je možné ho užívať dlhodobo, neobsahuje lepok a ani zložky mliečneho či obilninového pôvodu. Je vhodný pri redukčných diétach a môžu ho užívať aj diabetici.

Zobraziť menejZobraziť viac
7,90 €
7,90 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
7,90 €
7,90 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

25
10
29
20