Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Zľava 12 % na pergolu od Ekoprofil - relaxujte vonku, aj keď prší či praží slnko.

Popis ponuky

Pergola je naozaj výnimočná po dizajnovej stránke, ale po stránke funkčnej je neprekonateľná.

Výsuvná plachtová strecha v lete terasu dokonale zatieni a v zime po stiahnutí neprekáža cenným slnečným lúčom vniknúť do domu, napríklad cez terasové dvere. Stabilná hliníková konštrukcia, odolná vetru, dažďu aj korózii, v dvoch variantách umožňuje vyrobiť pergolu na takmer každý rozmer terasy. Šírka pergoly v celku môže byť až 13 metrov (v prípade požiadavky je možné moduly nadpájať a vyrobiť ľubovoľne dlhý celok), rozostupy predných stĺpov je do 4,5 metra (v určitých prípadoch do 6 metrov) a maximálny výsuv je možný až 10 metrov.

Pergola môže byť montovaná vyššou stranou na dom, alebo môže stáť na 4 nohách, na voľnom priestranstve. Krásu a funkčnosť pergol môžete využiť pri rodinných domoch, hoteloch či reštauráciách.

Povrch konštrukcie je upravený odolnou komaxitovu farbou s exkluzívnym matným, štruktúrovaným povrchom, a to štandardne až v 6 farbách (biela RAL 9016, béžová RAL 8013, hnedá RAL 8014, sivá RAL 9007, antracitová RAL 7016 a čierna RAL 9005, prípadne iné podľa priania).

  • najelegantnejšie prekrytie vašej terasy
  • otváranie strechy je zabezpečené motorom Somfi
  • ovládanie tlačítkom na stene, diaľkovým ovládačom, aplikáciou cez smartphone
  • konštrukcia prestrešenia umožňuje inštaláciu elegantného LED osvetlenia
  • extrémna odolnosť celého systému voči poveternostným vplyvom, aj silnému vetru

V konštrukcii pergoly je integrovaný žľab aj zvod na dažďovú vodu.

Plachtová strecha je veľmi jednoducho čistiteľná tlakovou vodou, je vyrobená z trojvrstvového Blackout PVC – “Polyplan Pergola Opaque” od výrobcu SATTLER, ktorá neprepúšťa svetlo, je 100% nepremokavá, UV stabilná a odolná voči plesniam (gramáž 760 g/m2, pevnosť v ťahu 2500N/50mm).

V stiahnutej polohe je chránená osobitnou strieškou proti padajúcemu lístiu či snehu. Bočné aj prednú stenu pergoly je možné úplne zaskliť bezpečnostným sklom s možnosťou použitia elegantného posuvného systému. Takto môžete svoju terasu využívať oveľa dlhšie a s ohrievaním aj celoročne. To dokazuje aj fakt, že pri správnom sklone plachtovej strechy znesie pergola aj snehové zaťaženie 20 kg/m2.

“Odporúčam túto firmu, dodanie okien presne na dohodnutý termín, výborná komunikácia a najlepšia cena. “

Michaela K.

“Okná super, komunikácia na jednotku. Odporúčam každému. “

Sima O.

“Spokojnosť s touto firmou. Odporúčam ☺️”

Denis B.

“Odporúčam, maximálna spokojnosť.”

Lucia S.

“Firmu Ekoprofil môžem len odporúčať. Mali sme špeciálnu požiadavku kde žiadna firma v našom okolí nebola ochotná ju zrealizovať no firma Ekoprofil si s tým hravo poradila.Slečna na pobočke ktorá nás mala na starosti bola veľmi milá a ústretová, taktiež nám aj veľmi ochotne poradila.Okná a dvere boli dodané v expresne rýchlom termíne. Montážnici zanechali za sebou kus dobre odvedenej precíznej práce. Okienka a dvere nám robia obrovskú radosť, a sme veľmi radi že sme si práve túto firmu vybrali. Všetkým známym…”

Nikola K. K.

“Na základe odporúčania občanov obce sme oslovili spoločnosť EKOPROFIL s požiadavkou na výmenu okien a dverí na viaceré obecné objekty. S prevedením prác, ako aj s komunikáciu s firmou sme boli nadmieru spokojní. Sú pružní, rýchli, kvalitní – takých firiem by na Slovensku malo byť viac.”

Jaroslav T., Anton K.

“EKOPROFIL vymieňal okná a dvere na viacerých obecných objektoch a vždy zanechal za sebou kus dobre odvedenej roboty, kvalitné okná aj dvere a dobrý dojem”

Ing. Jozej Ď.

“Chcem vysloviť poďakovanie firme EKOPROFIL, pracovisko Liptovský Mikuláš (p. Vitkovi) za bezproblémovú dodávku a montáž plastových okien. Okrem dobrej ceny bola som príjemne prekvapená profesionálnym prístupom a kvalitou práce pri montáži okien. Firme EKOPROFIL v Liptovskom Mikuláši môžem dať len tie najlepšie referencie.”

Anna F.

Zobraziť menejZobraziť viac
29,99 €
29,99 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29,99 €
29,99 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť