Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Antigénové COVID−19 testy (1 balenie 25 ks). Súprava pe rýchle testovanie.

20
Popis ponuky

Rýchly test antigénu COVID-19 je imunochromatografický membránový test, ktorý používa vysoko citlivé protilátky na detekciu nukleokapsidového proteínu SARS-CoV-2 zo vzoriek z nosa alebo zo vzoriek z nosohltana. Protilátky špecifické pre SARS-CoV-2 sú zachytávané na testovacej oblasti membrány a kombinované s ďalšími činidlami / podložka pre vytvorenie testovacieho prúžku. Počas testovania reaguje vzorka s anti-COVID-19 protilátkami konjugovanými s farebnými časticami a vopred aplikovanými na podložku testu. Zmes potom migruje hore na membránu chromatograficky kapilárnym pôsobením a reaguje s činidlami v oblasti testovacej linky. Preto ak vzorka obsahuje antigén COVID-19, v testovacej línii sa objaví farebná čiara. Ak vzorka neobsahuje Antigén COVID-19, v oblastiach testovacích línií sa neobjaví žiadna farebná čiara, čo naznačuje negatívny výsledok Ako kontrola správnosti prevedenia by sa v oblasti kontrolnej línie mala vždy objaviť modro sfarbená čiara a modrá farba by sa mala zmeniť na červenú počas testovania, ak bol pridaný správny objem vzorky a došlo k nasiaknutiu membrány.

Nepoužité testovacie kazety skladujte neotvorené pri 4 °C - 30 °C. Ak sú skladované pri 4 °C - 8 °C, zaistite, aby boli testovacie kazety privedené pred otvorením na izbovú teplotu. Testovacia kazeta je stabilná do dátumu exspirácie vytlačenom na neporušenom obale. Chráňte sadu pred mrazom a nevystavujte ju teplote nad 30 °C.

Nepoužívajte po dátume exspirácie.

Nemiešajte komponenty z rôznych šarží súpravy. Zabráňte krížovej kontaminácii vzoriek použitím novej zbernej skúmavky na vzorky pre každý získaný vzorku. Nejedzte, nepite a nefajčite v mieste, kde sa manipuluje so vzorkami alebo súpravami. So všetkými vzorkami zaobchádzajte, ako by obsahovali infekčné agens. Dodržujte zavedené preventívne opatrenia proti mikrobiologickému nebezpečenstvu počas testovania a dodržujte štandardné postupy pre správnu likvidáciu vzoriek. Noste ochranný odev, ako sú laboratórne plášte, jednorazové rukavice a ochranné okuliare počas testovania vzoriek. Vlhkosť a teplota môžu nepriaznivo ovplyvniť výsledky. Extrakčné pufer obsahuje soľný roztok, ak sa roztok dostane do kontaktu s pokožkou alebo očami, prepláchnite je veľkým množstvom vody. Použitý testovací materiál zlikvidujte v súlade s miestnymi predpismi.

1. Testovanie súpravou COVID-19 (metóda koloidného zlata) možno vykonať pomocou odberu vzoriek z výteru nosa.

2. Testovanie by sa malo uskutočniť bezprostredne po odbere vzoriek.

3. Pred testovaním priveďte vzorky na izbovú teplotu.

4. Ak majú byť vzorky odoslané, mali by byť zabalené v súlade s miestnymi predpismi pre prepravu etiologických látok.

Pred testovaním nechajte testovaciu kazetu, vzorku a pufer pre extrakciu antigénu na dosiahnutie rovnováhy na izbovú teplotu (15-30 °C).

1. Vyberte testovací kazetu z uzavretého fóliového vrecka a použite ju čo najskôr. Najlepšie výsledky sa dosiahnu, ak je test vykonaný do jednej hodiny.

2. Umiestnite testovacie zariadenia na čistý a rovný povrch.

1. Požiadajte pacienta, aby odstránil sekréty na povrchu prednej nosnej dutiny, aby bola hlava mierne naklonená a jemne a pomaly zasuňte tyčinku s tampónom nosový dutinou do nosohltana. Keď narazíte na odpor, dosiahli ste zadného nosohltanu, zostaňte niekoľko sekúnd k vstrebávaniu sekrétov a jemným točením vytiahnite tampón.

2. Umiestnite skúmavku na extrakciu antigénu na pracovný stôl. Umiestnite fľaštičku s pufrom pre extrakciu antigénu zvisle dolu, stlačte fľaštičku, aby pufer odkvapkával voľne do extrakčnej skúmavky, bez toho aby ste sa dotkli okraja skúmavky, a pridajte 6 kvapiek (asi 200 ul) do extrakčnej trubice.

3. Vložte Tampónová vzorku do extrakčnej skúmavky s vopred pridaným s pufrom na extrakciu antigénu a približne 10-krát otáčajte tyčinkou s tampónom. Pritlačte hlavu tampónu k stene skúmavky, aby sa uvoľnil antigén vo tampónu, a potom ho nechajte asi minútu stáť.

4. Vyťahujte tyčinku a pritom stlačte špičku tampónu, aby z tampónu vytieklo čo najviac tekutiny. Použité tampóny zlikvidujte v súlade s metódami likvidácie biologického odpadu.

5. Nainštalujte odkvapávač na extrakčnej hadičku a pevne ju uzavrite a nechajte asi 1 minútu stáť.

6. Otvorte sáčok z hliníkovej fólie a vyberte testovaciu kartu, pridajte 3 kvapky (približne 100 ul) do otvoru pre vzorku na testovacej karte (alebo pridajte 100 ul pomocou pipety) a spustite časovač.

7. Počkajte, až sa objaví farebná čiara (T). Výsledok by mal byť prečítaný za 15 minút. Výsledok neinterpretujte po 20 minútach.

NEGATÍVNE: V oblasti kontrolnej línie (C) sa objaví modrá linka, ktorá sa zmení na červenú a žiadna farebná linka sa neobjaví v oblastiach testovacích línií (T) naznačuje, že vo vzorke nebol detekovaný žiadny antigén COVID-19 (SARS-CoV-2 ). Výsledok je negatívny.

POZITÍVNE: Ak je okrem prítomnosti línia C, ktorá sa sfarbí na červenú, vyvinutá aj línia T, test indikuje prítomnosť antigénu COVID-19 (SARS-CoV-2) vo vzorke. Výsledok je pozitívny COVID-19.

NEPLATNÝ: Kontrolná riadok C nedokáže zmeniť farbu z modrej na červenú. Najpravdepodobnejším dôvodom zlyhania kontrolné linky je nedostatočný objem vzorky alebo nesprávne postupy. Skontrolujte postup a zopakujte test s novou testovací kazetou. Ak problém pretrváva, okamžite prestaňte testovaciu súpravu používať a kontaktujte miestneho distribútora.

Zobraziť menejZobraziť viac
199 €
249 €

Poskytuje
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
199 €
249 €

Poskytuje

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

37
33
10