Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Spaľovač tukov Linie Fat Burner na redukciu tuku a zrýchlenie metabolizmu.

Ketolinie
0 / 5
7
Popis ponuky

Zelený čaj: prispieva k zníženiu chuti do jedla, má antioxidačné vlastnosť a chráni organizmus pred pôsobením negatívnych voľných radikálov. Priaznivo ovplyvňuje činnosť imunitného systému. S úpravou denného stravovania a pravidelnou fyzickou aktivitou prispieva k spaľovaniu tukov.

Synefrín: účinná látka prírodného pôvodu, ktorá sa svojimi účinkami podobá efedrínu, ale na rozdiel od neho nemá vedľajšie účinky. Používajú ho športovci, ktorí sa počas krátkej doby potrebujú zbaviť prebytočného tuku a znížiť svoju telesnú hmotnosti.

Kofeín: silný stimulant, ktorý sa používa na zlepšenie výkonu a zvýšenie hladiny energie. Práve kvôli týmto vlastnostiam je často súčasťou spaľovačov tukov, ktoré prostredníctvom neho dokážu zvýšiť energetický výdaj a povzbudiť k lepšiemu výkonu. Kofeín zvyšuje anaeróbny výkon a nepriamo zvyšuje intenzitu vašich tréningov, a tiež spaľovanie tukov.

L-karnitín: zlepšuje transport mastných kyselín (tukov) do mitochondrií, kde dochádza k ich "spaľovaniu" a použitiu na energiu. Touto nepriamou cestou teda funguje ako spaľovač tuku. L-karnitín je vhodný nielen pre diéty, ale aj vytrvalostné športy.

Extrakt z korenia: prirodzene zrýchľuje metabolizmus a povzbudzuje organizmus k spaľovaniu maximálneho množstva kalórií.

L-phenylalanine: ide o aminokyselinu, ktorá podporuje spaľovanie tukov.

Zelená káva, extrakt: pôsobí ako silný antioxidant a úspešne napomáha vo vašom snažení redukovať tukové tkanivo.

Zobraziť menejZobraziť viac
11,90 €
12,80 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
11,90 €
12,80 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť