Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Chrumkavé múčne červíky od WormUP: skvelý chuťový zážitok, luxusné vzduchotesné balenie a 5 príchutí.

15
Popis ponuky

Čo sú to za červíky?

Nie, tieto "naše" sušené larvy múčiara obyčajného nie sú tie múčne červy, ktoré sa občas urodia v zle zatvorenej múke v kuchyni. Náš múčiar je z čeľade Tenebrionidae a jeho lahodné larvy plné bielkovín a zdravých nenasýtených mastných kyselín (ako obsahujú napríklad ryby) si ako prvé všimli vtáky a hlodavce, dnes sú však pre svoje kvality v hľadáčiku ľudských gurmánov a hmyzích fanúšikov.

Chov

Larvy sú hýčkané na farme na Morave, v plastových prepravkách si pochutnávajú na ošúpaných zemiakoch, zelenine alebo obilnom šrote a priestor je napojený na výkonnú vzduchotechniku ​​zaisťujúcu čerstvý vzduch. Pred spracovaním larvy držia niekoľko dní prečisťujúcu diétu, ktorá im vyčistí tráviace ústrojenstvo a chov sa potom znovu pretriedi len na najkvalitnejšie kusy. Na druhý svet odchádzajú humánne, a to okamžite v horúcej vode, ktorá ich zároveň ešte finálne dočistí. Následne sa larvy sušia horúcim vzduchom, čím si zachovajú vysokú chuťovú kvalitu aj príjemný vzhľad.

Ako ich jesť

Červíky chutia samotné miesto chipsov alebo orieškov, preto sa tiež stávajú čím ďalej obľúbenejšími vo vinotékach a baroch ako zdravá pochutina k vínu či pivu. Fantastické sú ale napríklad len tak posypané na namazanom chlebe, na špagetách či rizote.

Zobraziť menejZobraziť viac
19,59 €
23,16 €

Poskytuje
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,59 €
23,16 €

Poskytuje

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

25
20
18