Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Rastúce ceruzky a živé pohľadnice Sprout: Polievajte a zmenia sa na kvet či bylinku.

17
Popis ponuky

Prečo si miesto obyčajných ceruziek zaobstarať práve rastúce ceruzky Sprout?

  • sú ekologické
  • krásne voňajú
  • ak s nimi už nechcete písať, alebo ich vypíšete - zasadíte ich!
  • vyrastie vám z nich kvet či bylinka - a potom už prajeme len dobrú chuť :-)

My ľudia fungujeme ako konzumná spoločnosť. Keď nás niečo prestane baviť, vymeníme to. Ak nám niečo doslúži, skončí to v lepšom prípade v odpadkovom koši. Ale ceruzky Sprout sú iné. Ak sú už na písanie príliš krátke, jednoducho ich vložíte do hliny a za pár dní vám z nich na slniečku a pri dostatku vlahy vyrastie jedna z byliniek či kvetov. Pomôžete prírode, pobavíte sa a nakoniec si možno aj pochutíte. Ceruzky Sprout sú skvelým darčekom a vychytávkou, ktorú inde nenájdete.

Tieto ceruzky sa vyrábajú v Minnesote v USA. Ich telo je z cédra a tuha z grafitu a ílu a neobsahuje žiadne olovo. Sú úplne prírodné a nepredstavujú žiadne riziko pre rastliny, vodné zdroje ani človeka. Písať s nimi je pôžitok a ešte k tomu krásne voňajú. A ak ceruzky radi obhrýzate, pri týchto dôjde k aktivácii ich zeleného konca a rozpustení vo vašich ústach. Možno sa potom svojho zlozvyku zbavíte ;-)

Pre svoju originalitu sú často nominované na rôzne ocenenia a niet divu, že ich aj vyhrávajú. Získali nomináciu na nemeckú ekologickú cenu Greentec Award a už druhým rokom sú oficiálnym partnerom Earth Day Network.

Pestovať vonku alebo vnútri? Nezabudnite, že bazalka je jediná z "bylinkových ceruziek", ktorej prospieva pestovanie vnútri. Preto vždy odporúčame, aby ste bylinky preniesli von na záhradu, do skleníka alebo kvetináča, ihneď po tom, čo začnú rásť - najlepšie, samozrejme, na jar alebo v lete.

Eko pohľadnice sú patentovanými pohľadnicami so živým srdcom. Ich súčasťou je puzdro s rašelinou a semienkami, ktoré vám vyklíčia priamo na pohľadnici. Všetko, čo pre to musíte urobiť, je udržiavať denne rašelinu vlhkú. Stačí denne pár kvapiek vody a veľa lásky a budú sa diať zázraky. Semienka vám začnú klíčiť a po pár týždňoch ich môžete s rašelinou presadiť do kvetináča a pozorovať ich ďalší úchvatný rast.

Rastúce pohľadnice sa môžu stať špeciálnym darčekom alebo pozornosťou, ktorá vás svojmu majiteľovi bude dlho pripomínať.

Majú rozmery 10 x 15 cm a môžete ich posielať poštou ako bežné pohľadnice. Sú vyrábané ručne z vlnitej lepenky v Taliansku.

Zobraziť menejZobraziť viac
2,40 €
2,90 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
2,40 €
2,90 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

19
28
25
67