Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Komplexná dentálna hygiena s fluoridáciou v dentálnom centre Verona v Prešove.

50
Popis ponuky

Je základom pre zdravie celej ústnej dutiny. Preto je dobré začať s ňou čo najskôr a pravidelne ju opakovať. Navyše sa vyhnete vysokým sumám, ktoré by ste inak museli zaplatiť u zubného lekára ak už budete mať kaz, alebo iné problémy.

Dentálna hygiena zahŕňa odstraňovanie zubného kameňa, profesionálne leštenie a čistenie zubov. Počas nej je pacient informovaný o správnom vykonávaní individuálnej ústnej hygieny, ktorá je zabezpečená správnou technikou pri čistení zubov. Pravidelná dentálna hygiena napomáha aj k zníženiu rizika vzniku zubného kazu. Ak dentálnu hygienu absolvujete každých šesť mesiacov a budete dodržiavať pokyny hygieničky je veľká pravdepodobnosť, že zubára budete potrebovať len na preventívnej prehliadke.

Zubná ambulancia Verona v Prešove vám ponúka komplexnú stomatologickú starostlivosť so širokou ponukou poskytovaných služieb. Nové technické vybavenie zubných ambulancii umožňuje ošetrovanie pacientov na najvyššej úrovni prostredníctvom nových moderných technológií.

Prevencia je považovaná za najlepší a najúčinnejší liek proti rôznym ochoreniam zároveň je aj najmenej bolestivým a najlacnejším vykonávaným zákrokom. Jednou z foriem stomatologickej prevencie je dentálna hygiena. Ide o bezbolestnú diagnosticko – preventívnu činnosť špeciálne vyškolenej pracovníčky – dentálnej hygieničky. Tento zubný odbor sa špecializuje na ochorenia ďasien.

Súčasťou zubnej ambulancie Verona je tím priateľských a príjemných ľudí, ktorí pristupujú ku každému pacientovi individuálne a s pochopením. Pravidelným navštevovaním stomatologických školení a kurzov si zdokonaľujeme svoje vedomosti a zručnosti. Vďaka nim môžeme svojim pacientom poskytovať starostlivosť o ich zuby na vyššej úrovni.

Komplexnú starostlivosť dopĺňa RTG pracovisko, technológia CEREC, najnovšie endodoncia (najnovšie endo. nástroje a prístroje), estetická stomatológia ( kvalitné vysokoestetické materiály), záchovná stomatológia, implantológia, protetika a profesionálna dentálna hygiena.

Zvláštnu pozornosť venujeme najmenším pacientom a ich prvej návšteve u lekára. Naši lekári pristupujú k ošetreniu profesionálne a individuálne s potrebnou trpezlivosťou tak, aby návšteva u stomatológa nebola pre nich stresom.

Služby zubnej ambulancie Verona:

  • Vstupné vyšetrenie
  • Dentálna hygiena
  • Záchovná stomatológia (plomby, endo)
  • Parodontológia
  • Endodoncia
  • Stomatochirurgia či chirurgická stom.
  • Estetická stomatológia (výplň, bielenie, korunky)
  • Protetika
  • Bielenie
  • Detská stomatológia

29,90 €
60 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29,90 €
60 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť