Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Fitkrabičky na týždeň s donáškou domov – 5 zdravých jedál denne bez varenia.

6
Popis ponuky

Väčšina osobných trénerov vám na úvodnej hodine povie, že cvičenie, prípadne chudnutie nie je len o samotnom pohybe, ale aj o zdravom jedálničku. Sú preto takí, čo sa v nedeľu vzdajú výletu do prírody alebo oddychu s najbližšími a v snahe zdravo sa stravovať sa postavia pred sporák a strávia v kuchyni svoj voľný deň. Čo keď vám povieme, že sa to dá aj inak? Nemusíte vymieňať čas nutný na vašu regeneráciu za hodiny varenia. Užite si voľný deň a krabičkový servis si objednajte u nás. Fitkrabičky spravia tú istú službu ako vaše prácne pripravené porcie, no navyše ponúkajú rozmanitosť, nutrične vyváženú stravu a netradičné chute.

Um šéfkuchára v jednej krabičke

Fitkrabičky pripravujeme denne čerstvé. Varíme, balíme, dovážame priamo k vašim dverám. A tešíme sa, že vám môžeme servírovať netradičné chute a vyvážené porcie, ktoré by ste v domácom prostredí asi neochutnali. Ponúkneme vám karfiolový tuniak alebo paradajkovo-kapustovú polievku, po ktorej sa budete oblizovať až za ušami. Bez preháňania. Predstavíme vám potraviny, ktoré pri svojom bežnom nákupe v regáloch míňate, no sú chutné a zdravé zároveň. Na tanieri máte pestrú stravu, v množstve jednej vyváženej porcie a šetríte tak svoj čas na kvalitnú skladbu jedla.

Pri varení myslite na rozpočet

Pre tých, čo na výživnú stravu nehľadia, ale doprajú si na tanieri všetko, na čo majú chuť, je večerná pizza s dovozom minimálne 8-eurovou položkou z rozpočtu. Kde sú raňajky, obed, olovrant, malý snack, káva, ovocie... Koľko míňate denne na stravu? A koľko porcií z vašej stravy nie sú polotovary, ale čerstvé jedlo, nutrične vyvážené a chuťovo nápadité?

Nie nadarmo sa hovorí, že ste to, čo jete. Fitkrabičky pripravujeme v 3 rozličných nutričných plánoch. S nami sa najete pravidelne. Vďaka nášmu premyslenému jedálničku sa nebudete cítiť nafúknutí, prejedení, ani hladní a s vysokou pravdepodobnosťou zaznamenáte aj úbytok hmotnosti.

Týždennú ponuku jedál si môžete pozrieť na https://fitkrabicky.sk/jedalny-listok/

Zobraziť menejZobraziť viac
58,90 €
62,50 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
58,90 €
62,50 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

38
39
39
46