Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Celotelová thajská a reflexná masáž nôh alebo bylinková masáž.

50
Popis ponuky

Kvalitná masáž je jeden z najľahších spôsobov, ako môžeme urobiť niečo užitočné pre svoje telo i dušu. Už odpradávna je využívaná ako liečebný prostriedok. Pravidelná masáž vám uvoľňuje svaly, odstraňuje príznaky úzkosti, depresie a chorôb, napomáha telu rýchlejšie sa zbaviť škodlivých látok, stimuluje metabolizmus a zlepšuje schopnosť imunitného systému. Zverte sa do rúk skúseného profesionála.

Tradičná thajská masáž v sebe zahŕňa stimuláciu 10 „poludníkových“ tokov energie v našom tele nazývaných aj „Sip Sen“. Táto masáž je kombináciou „Hatha“ jogy, Ayurvédskej medicíny a čínskej akupresúry. Ak vám vyhovuje tvrdšia masáž, polohovanie, strečing, ohýbanie tak je to masáž práve pre vás, pretože docieľuje celkový wellness pohybového ústrojenstva.

Olejová masáž celého tela vmiešava vonné exotické oleje do tela, ktoré priaznivo vplývajú na pokožku a svaly. Táto upokojujúca procedúra je vhodná najmä na pokojný oddych. Oleje sú stopercentné výťažky z vybraných ovocí a bylín. Je to vhodná masáž na sklonku dňa na celkový relax organizmu.

Masáž, ktorá stimuluje nervové zakončenia v chodidle, kde ústia nervy z orgánov v celom tele. V Thajsku slúži reflexológia aj ako liečba a prevencia niektorých ochorení. Kombináciou chladivých a hrejivých emulzií sa zvýrazní účinok tejto procedúry, ktorá sa v budhistických chrámoch využíva už vyše 3000 rokov.

Táto voňavá terapeutická masáž patrí medzi najúčinnejšie liečivé formy thajského chrámu Wat Arun. Aromaterapia využíva pozitívne účinky esenciálnych olejov z exotických rastlín. Rôzne výťažky stimulujú metabolizmus, aby z tela odišla únava, stres, bolesti končatín a svalov a zvýšila sa mobilita. Vhodné pre všetkých na celkovú a jednoduchú relaxáciu.

Zobraziť menejZobraziť viac
19,90 €
40 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,90 €
40 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

51
29