Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Stovežatá Praha s neobmedzeným vstupom do bazéna a raňajkami v hoteli Duo****.

23
Popis ponuky

Praha, tej sa nedá odolať - krásne mesto a ubytovanie v exkluzívnom 4* hoteli, ktorý susedí s historickým centrom mesta - cesta do centra trvá z hotela 12 minút. 2 alebo 3 dni sa môžete túlať nekonečnými ulicami či zákutiami a vychutnávať atmosféru mesta, a potom načerpať silu a relaxovať v bazéne alebo v saune.

Hotel Duo v Prahe sa nachádza priamo pri stanici metra Střížkov (linka C).

Komfortné a luxusne zariadené izby sú klimatizované, vybavené TV-SAT, telefónom, chladničkou/minibarom, trezorom, rýchlovarnou kanvicou, fénom a budíkom. Časť izieb ponúka pripojenie k internetu. Väčšina izieb je nefajčiarska.

Zadarmo vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie k internetu nájdete v priestoroch lobby a počítače v internetovom kútiku. Praktické parkovanie pre hotelových hostí (autá a autobusy) je priamo pred hotelom.

Reštaurácia Formanka ponúka vybrané jedlá českej kuchyne, malé občerstvenia sa servíruje aj v lobby a bowling bare.

Kompletne a moderne vybavené hotelové sportcentrum uspokojuje nároky aj najväčších fitness nadšencov. Skvelé vybavenie zahŕňa posilňovňu, 12 bowlingových dráh, krytý dvadsaťmetrový vyhrievaný bazén, saunu, aqua-aerobic, masáže, elektronické hry a bowling bar. K dispozícii je tiež pánske a dámske kaderníctvo, kozmetický salón, manikúra, pedikúra a vertikálne solárium.

Pražský hrad je najväčším hradom na svete, pamätné miesto Českej republiky, v minulosti sídlo českých panovníkov, v súčasnosti sídlo prezidenta. Pražský hrad láka svojich návštevníkov Katedrálou sv. Víta, bazilikou sv. Jiří, Starým a Novým kráľovským palácom, Španielskym sálom, Daliborkou a Zlatou uličkou. V katedrále sv. Víta sú uložené české kráľovské korunovačné klenoty, vo veži je umiestnený najväčší český zvon Zikmund a v mauzóleu odpočívajú králi a cisári.

Karlov most s 30 sochami a súsošiami patrí medzi najnavštevovanejšie pražské pamiatky. Most spája oba brehy Vltavy, na strane Starého Mesta dominuje vstupu na most Staromestská mostná veža, na Malej Strane Malostranská mostná veža. Karlov most je jedným z najkrajších mostov sveta, z ktorého sa návštevníkom Prahy otvára panoráma Pražského hradu a Petŕína a pohľad na ďalšie pražské mosty.

Staromestské námestie s uprostred stojacim pomníkom majstra Jána Husa je obľúbeným miestom stretnutia nielen Pražanov, ale aj návštevníkov Prahy. Úchvatné stavby obklopujúce námestie od Staromestskej radnice, Týnského chrámu, kostola sv. Mikuláša, domu " U kamenného mosta " až po Palác Kinských sú obdivované návštevníkmi z odpočinkových lavičiek. Staromestské námestie je miestom trhov, koncertov a spoločenských udalostí. Námestie pretína Pražský poludník (14 ° 25\'17 " východnej dĺžky).

Václavské námestie je obchodným a spoločenským srdcom Prahy s množstvom hotelov a prestížnymi obchodmi. Je tradičným miestom osláv, demonštrácií a masových stretnutí. Na hornom konci námestia stojí jazdecká socha sv. Václava, za ňou dominantné budova Národného múzea, v dolnej časti je pešia zóna. Na námestí sú postavené skvosty českej architektúry - Palác Koruna , Rokoko , Wiehlův dom.

Určite by ste mali vidieť aj ďalšie nádherné miesta Prahy:

  • Petřín
  • Orloj
  • Prašná brána
  • Vyšehrad
  • Národné divadlo
  • ZOO a množstvo ďalších krásnych miest

Zobraziť menejZobraziť viac
59 €
77 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
59 €
77 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť