Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Vodná fajka - shisha pre chvíle úplného relaxu (3 druhy).

Martoine.sk
0 / 5
16
Popis ponuky

  1. Naplňte dolnú nádrž na vodnú fajku vodou. Hladina vody by mala byť približne 2,5 až 3,5 cm: Nad koncom kovovej rúrky. To znamená, že koniec kovovej rúrky by mal byť ponorený do vody.
  2. Pripevnite misku z nehrdzavejúcej ocele k kovovej strednej časti rúry, ktorá sa nazýva podstavec. Medzi nádrž na vodu a kovový podstavec vložte gumové vzduchové tesnenie, aby ste mohli navzájom spojiť jednotlivé diely.
  3. Pripojte stojan na drevené uhlie na koniec kovovej misy.
  4. Umiestnite keramickú hlavu rúry na koniec kovovej základne hlavy rúry. Za týmto účelom najskôr vložte gumovú rozperu medzi hlavu keramickej rúry a kovovú časť, ktorá sa nazýva základňa rúry.
  5. Nainštalujte hadicu na šnorchel do kovovej tvarovky na základni. Za týmto účelom umiestnite medzi koniec hadice a kovovú spojku gumovú rozperu.
  6. Po úplnom utesnení naplňte keramickú hlavu fajky vybraným typom mokrého tabaku. Tabak by mal byť v jednej rovine s vrchom hlavy a rozložený tak, aby nebránil prúdeniu vzduchu. Ak chcete nerovnosti vyrovnať, položte na hornú časť hlavy okrúhly alebo štvorcový kus alobalu a nezabudnite ho položiť na rovné a pevné miesto. Potom urobte malé otvory po celej ploche fólie.
  7. Horľavé uhlie zapaľujte tak, že ho budete držať pomocou klieští. Na hliníkovú fóliu položte žeravé uhlie.
  8. Jemne zatlačte na horiace uhlie nasatím vzduchu pomocou náustku. Mali by ste si rýchlo všimnúť, že sa vnútri sklenenej nádrže zhromažďuje dym.


Vyrobené v Číne.

Zobraziť menejZobraziť viac
21,90 €
25,99 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
21,90 €
25,99 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť