Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Hurá do premávky - dopravná výchova formou zábavnej stolovej hry pre deti a rodičov.

Školní Hry
0 / 5
13
Popis ponuky

Princípom hry je prejsť so svojou figúrkou celý herný plán z domu do školy. Na ceste však čaká rad záludných otázok na tému bezpečného správania sa v premávke. Trúfnete si na ich zodpovedanie? Za každú správnu odpoveď si môžete hodiť kockou a posunúť sa na hernom pláne o kúsok ďalej. Je to zábava! A tiež sa dozviete veľa užitočných vedomostí, ktoré sa vám pri skutočnej ceste do školy budú hodiť!

Otázky sú koncipované tak, aby deťom rozšírili znalosti. A aj dospelí sa často niečo priučia.

Vďaka znalostiam, ktoré deti získajú pri hraní hry Hurá do premávky! sa už nebudete musieť báť pustiť ich samé do školy alebo von na bicykel. To najdôležitejšie z dopravnej výchovy si zopakujú zábavnou formou, a ešte sa budú chcieť hrať znova. Zábavnou formou sa tak naučia orientáciu v doprave. Kedykoľvek potom dieťa pôjde samo do školy, Hurá do premávky! pôjde s ním.

Hra obsahuje kartičky s otázkami Križovatka, kde deti spoznávajú najbežnejšie dopravné značky, a kartičky s otázkami zo štyroch rôznych kategórií:

Chodec

  • Kategória Chodec deti prevedie základmi bezpečného správania sa chodcov v dopravnej premávke, a to aj v netradičných situáciách.

Cyklista

  • Kategória Cyklista deti oboznámi so zásadami bezpečnej jazdy na bicykli, či s povinnou výbavou bicykla.

Prvá pomoc

  • Otázky z kategórie Prvá pomoc deti naučia, ako správne vyhodnotiť zranenia a ako ich ošetriť.

Ostatné

  • Kategória Ostatné preverí znalosti detí v oblasti jazdy prostriedkami MHD, jazdy autom ako spolucestujúci, a pod.

Hra Hurá do premávky! je jedinečná v tom, že ponúka dve verzie pravidiel. Môžete tak ľahko voliť medzi variantom na vzdelávanie a precvičovanie, kde hráči pomaly prechádzajú jednotlivé políčka a dôraz je kladený predovšetkým na získavanie vedomostí z oblasti dopravnej výchovy, a medzi Rýchlym a napínavým variantom, kde sa za správnu odpoveď môžu posunúť o viac políčok vpred a je aj potrebné vyhodiť súpera, s ktorým si potom na hernom pláne vymení miesto. Nikdy tak neviete, kto vyhrá a hra je vďaka tomu omnoho zaujímavejšia.

Zobraziť menejZobraziť viac
19,99 €
23 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
19,99 €
23 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

33
10
37