Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Letný denný detský golfový tábor "Rytieri a kňažné" v Bratislave.

20
Popis ponuky

Prvý deň hneď po príchode do klubu SSG sa zoznámite so svojím trénerom. Predvedie Vám golfovú výstroj a vyberie Vám tú najpohodlnejšiu a najvhodnejšiu. Budete sa musieť naučiť, kedy a ako s čím zaobchádzať. A to tak, aby ste boli čo najzručnejší. Bude taktiež dbať o Vašu bezpečnosť. Nie je to všetko také ľahké. Poobede sa premeníte na hľadačov pokladu, kde budete musieť splniť rôzne športové a logické úlohy, aby ste sa k nemu prepracovali.

Druhý deň už viete čo Vás čaká. Odpaliská, bunkre, siete, vodné priekopy. S tým všetkým si budete musieť poradiť. Len vďaka náročnému tréningu a rôznym fintičkám to dokážete. To Vás naučí tréner.

Pripraviť si obed v prírode je tiež veľký kumšt. A preto príde niekto, kto Vás to naučí. Tento deň tak bude v znamení grilovačky mäsa, klobások a iných dobrôt, ktoré si potom spolu na obed vychutnáme. Grilovať si budeme v Lesoparku Vrakuňa, ktorý sa nachádza 15 min chôdze. Doprevádzať Vás bude dvojčlenný pedagogický dozor.

Tretí deň. Rozšírime golfovú výuku o nové typy úderov. Už budete pomaly poznať všetky rôzne údery, ktoré golf prináša. Budeme sa rozprávať aj o etikete a pravidlách, aby Vás na ihrisku v budúcnosti nič nezaskočilo.

Štvrtý deň. Vás okrem tradičného programu čaká starostlivosť o ihrisko, kde spoznáte a naučíte sa, čo všetko je potrebné na udržiavanie takého golfového ihriska. Ako odmenu dostanete malý darček.

Piaty deň. Po golfovom zápolení Vás poobede bude čakať hudobník, s ktorým sa naučíte hrať na rôzne hudobné nástroje a naučíte sa rôzne pesničky. Kto bude chcieť, urobí skúšku „na zelenú kartu“ za účasti profesionálneho trénera na golfovom ihrisku na Čiernej Vode. Každý, kto zloží skúšku na zelenú kartu, sa bude môcť zúčastňovať golfových turnajov. V prípade záujmu sa uskutoční táborový turnaj na konci leta v golfovom klube na Čiernej Vode.
95 €
119 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
95 €
119 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť