Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Brazílsky keratín Cocochoco – krásne, narovnané a ozdravené vlasy na 3 až 4 mesiace.

25
Popis ponuky

Brazílsky keratín prémiovej značky COCOCHOCO PROFESSIONAL hĺbkovo regeneruje a trvalo narovnáva vlasy bez zmeny ich štruktúry. Taktiež chráni vlasy pred nepriaznivými vplyvmi, ako sú UV žiarenie, slaná morská voda, mráz, vietor a chlórovaná voda.

Vlasy ihneď po aplikácii získajú vitalitu, žiarivý vzhľad, dôjde k ich spevneniu, hĺbkovému obnoveniu a hlavne k narovnaniu po dobu 3-4 mesiacov.

Aby bol výsledok čo najúčinnejší a mal najdlhší efekt rovných a zdravých vlasov, pred ošetrením keratínom sa použije prípravok COCOCHOCO Čistiaci šampón, ktorý hĺbkovo čistí pokožku a odstraňuje všetky usadené nečistoty vo vlasoch.

Obsahuje zmes aminokyselín, organických kyselín, čistý keratín a tekuté zlato. Rieši problém krepovitých, suchých a poškodených vlasov, pôsobí antistaticky, vlasy dlhodobo narovnáva a chráni pred ďalším poškodením. Vlas hlboko regeneruje a obnovuje. Znižuje lámavosť vlasov a uľahčuje rozčesávanie, vlasy ostanú hladké, lesklé a zdravé. Dĺžka aplikácie je 1 až 2 hodiny podľa hustoty a dĺžky vlasov.

Novootvorený salón nesie názov Studio Expert. To preto, že sa o vás denne v čase od 10.00 do 18.00 hod. postará tím expertov. Špecialisti na pleťové ošetrenia, vlasové rekonštrukcie, manikúru aj pedikúru - to všetko pod jednou strechou na Trnavskej ceste v Bratislave.
59,90 €
80 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
59,90 €
80 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

27
17
18
47