Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Čarovná dovolenka v Grand Hoteli Spiš*** v Slovenskom raji až do júna 2022.

32
Popis ponuky

Hory, voda, skaly a čas dali vyrásť mohutným planinám a hlbokým roklinám, ktoré ako oáza pokoja napomáhajú načerpaniu nových síl a harmónie v duši. Svojou najvyššou koncentráciou roklín a jaskýň v Karpatskom oblúku stal sa Slovenský raj jedným z najnavštevovanejších kútov Slovenska. A v tomto raji na zemi stojí aj Grand Hotel Spiš***.

V roku 1972 postavený a v roku 2016 rekonštruovaný hotel leží v atraktívnom prostredí Slovenského raja, iba 6 km od mesta Spišská Nová Ves, ktoré je súčasne najväčším centrom v blízkosti Slovenského raja.

Grand Hotel Spiš*** ponúka príjemné ubytovanie v prostredí Slovenského raja.

Dvojlôžková izba (s prístelkou alebo bez):

  • dvojlôžková posteľ
  • hygienické zariadenie
  • TV / SAT
  • Wifi

Raňajky sú podávané formou bufetu alebo výberom z raňajkového menu. Obedy a večere – á la carte. K dispozícii je vám štýlová reštaurácia aj útulná kaviareň s krbom, kde ochutnáte dobrú kávu, kokteily a krajové dezerty.

V lete vás a vaše ratolesti poteší letná terasa s kapacitou 60 miest a detské ihrisko situované na slnečný juh. K vybaveniu prevádzky patrí aj spoločenská miestnosť, kde sú organizované rodinné oslavy, svadby, ale aj prezentácie firiem či školenia.

Na požiadanie možnosť zabezpečiť:

  • tenisový kurt so službami tenisovej školy
  • služby relaxačného centra v blízkosti hotela
  • turistického sprievodcu
  • horského vodcu
  • výuku lezenia na horolezeckej stene
  • zlaňovanie pod Tomášovským výhľadom
  • Slovenský raj si môžete pozrieť aj pri prechádzke na koni, koči a v zime na saniach

SLOVENSKÝ RAJ - SPIŠ predstavuje svojrázne, krasové územie s množstvom roklín, tiesňav, úzkych dolín a kaňonov. Pre svoje výnimočné a estetické hodnoty bol v roku 1988 vyhlásený za Národný park.

V neďalekom okolí nájdete pamiatky zaradené fondom UNESCO do svetového kultúrneho dedičstva. Sú to Spišský hrad, Spišská kapitula, kostolík sv. Ducha v Žehre, ale i mestá Levoča a Spišská Nová Ves.

Čingov - najvýznamnejšie turistické stredisko. Je východiskom na túry Kláštorisko, Kláštorská roklina, Prielom Hornádu, Sokolia dolina.

Tomášovský výhľad - skalnaté bralo terasovitého tvaru neďaleko Spišských Tomášoviec. Je odtiaľto nádherný výhľad do rokliny Hornádu ako aj na štíty Vysokých Tatier.

Prielom Hornádu - približne 16 km dlhý úsek horného toku rieky Hornád od ústia Veľkej Bielej vody po obec Smižany. Vedie tu tzv. chodník “Horskej služby” (7 kovových mostíkov a lávok, cca 320 m reťazí v exponovaných skalných stenách, 140 stúpačiek a cca 70 m drevených lávok) aj náučný chodník.

Najnavštevovanejší chodník - v severnej časti Slovenského raja sú dve turistické centrá - Čingov a Podlesok, ktoré sú spojené 15 km dlhým, atraktívnym, zeleno značeným chodníkom, ktorý vedie kaňonom popri rieke Hornád. Toto územie prechádza v úzkej doline lemovanej 150 m vysokými stráňami a miestami len niekoľko metrov vzdialenými brehmi. Mostíky, stúpačky, rebríky a reťaze vám pomôžu prekonať túto vyše štvorhodinovú cestu v zajatí skál, lesov a vôd Slovenského raja.

Spišský hrad - patrí medzi najrozsiahlejšie hradné komplexy Európy a je zároveň našim najväčším hradom. V roku 1993 bol zaradený na zoznam svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. V súčasnosti je v správe Spišského múzea.

Lyžovačka - aj keď Grand Hotel Spiš*** neleží v bezprostrednej blízkosti lyžiarskeho strediska, jeho poloha ponúka niekoľko možností na prežitie príjemného pobytu s možnosťou dobrej lyžovačky. Bežecké lyžovanie ponúka lokalita Grajnár a Mlynky. Lyžiarske strediská: *** Ski centrum Levoča 15 km, ** Poráč - Brodok 25 km, ** Mlynky - Biele Vody - Dedinky 35 km, **** Krompachy - Plejsy 35 km

Zobraziť menejZobraziť viac
79 €
116 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
79 €
116 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť