Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

4-dňový zájazd do malebnej Apúlie s letenkou, sprievodcom a ubytovaním pri mori.

Popis ponuky

1.deň

Odlet z Viedne do Bari, hlavného mesta provincie Apúlia. Po prílete transfer na ubytovanie, voľný program, možnosť návštevy Bari so sprievodcom, relax na večernej promenáde, nocľah.

2.deň

raňajky, transfer do mestečka Alberobello (UNESCO) posiateho tradičnými bielymi domčekmi s kuželovitými strechami tzv. "trulli", ktoré sú dodnes obývané. V poobedňajších hodinách presun transferom na prehliadku jaskynného súboru so žiarivou kvapľovou výzdobou v Castellana Grotte. Transfer do prímorského mestečka Polignano a Mare ležiaceho na skalných útesoch. Možnosť kúpania a oddychu na známej pláži.Po prehliadke transfer na hotel, nocľah.

3.deň:

raňajky, transfer apúlskym vidiekom do tajomného mesta Matera (UNESCO) "vytesaného" do mohutných vápencových skál. Matera je považovaná za jedno z najstarších miest sveta. Nájdeme tu množstvo jaskynných príbytkov a skalných chrámov, či podzemných chodieb ktoré dávajú tomuto miestu jedinečné čaro. Nie náhodou si Mel Gibson vybral Materu pre film Umučenie Krista. V poobedňajších hodinách sa vydáme transferom do mesta Altamura preslávené výrobou chleba s najstaršou pecou, ktorý budete mať možnosť ochutnať. Taktiež môžete absolvovať nezabudnutľnú ochutnávku apúlskych vín. Transfer na hotel, nocľah.

4. Deň:

raňajky, odloženie batožiny, presun miestnou dopravou na prehliadku starého mesta Bari s Bazilikou sv. Mikuláša, kde sú uložené ostatky tohto svätého. Taktiež si prezriete pevnosť Castello Svevo vybudovanú v 12 stor. normandským kráľom, katedrálu Bari či svetoznáme divadlo Petruzzelli. Môžete ochutnávať miestne špeciality na promenáde Lungomare, možnosť nákupov, návrat na hotel, prevzatie batožiny, transfer na letisko, odlet do Viedne.

Ubytovanie:

Hotel Gabbiano *** (alebo podobný)sa nachádza priamo pri mori aponúka 24-hodinovú recepciu, bezplatné Wifi pripojenie, bar a reštauráciu.

Nachádza sa 10 minút chôdze od stanice RR, z ktorej sa dostanete do centraBari za 30 minút. Izby sú vybavené TV, vlastnou kúpeľňou a toaletou. Niektoré izby ponúkajú výhľad na more.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť