Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Zážitkový let pre 1 osobu na skvelom dizajnovom lietadle Bristell - aj s možnosťou pilotovania.

27
Popis ponuky

Letieť budete na úplne novučičkom dolnoplošníku Bristell NG5 v sexi športovom dizajne s koženým a grafitovým interiérom, ktorý je vybavený najmodernejšou avionikou, navigáciou, či dokonca autopilotom. Dosahuje rýchlosť až 250 km/h a patrí medzi elitu svojej triedy. Už len samotné posedenie v ňom, predstavuje komfortný zážitok, neporovnateľný so starými Cessnami 150.

A. 20 minút

Kratší časový úsek postačí na vzlet, pristátie a vodorovný let v okolí letiska. Z Kvetoslavova to v praxi najčastejšie znamená po senecké jazerá a späť alebo krátky prelet ponad lužné lesy medzi VD Gabčíkovo a starým tokom Dunaja. Pocity vzletu a pristátia sú autentické zážitky, samotný let pre krátkosť času odporúčame využiť na kochanie sa pohľadom nad prelietanou krajinu. Všeobecne je lepšie absolvovať let s trvaním aspoň 30 minút, no pokiaľ si nie ste istý vhodnosťou darčeka, toto môže byť alternatíva.

B. 30 minút

Stredne dlhý let s preletenou vzdialenosťou cca 80 km postačuje okrem vzletu a pristátia aj na vodorovný let po vzdialenejšom okolí. Obsahuje ukážku manuálnej pilotáže a predstavuje tiež možnosť siahnuť si na riadenie. V prípade lietadla Bristell určite zvýši čas aj na ukážku letu pomocou autopilota, podobne ako je to vo veľkých dopravných lietatdlách. Bežné trasy - ponda Dunaj na Devín a cez Kamzík, ponad mesto Bratislava nazad, VD Gabčíkovo, lužné lesy až po obec Sap.

C. 60 minút

Poskytuje dostatok času na komplexnejší a ucelený zážitok. Okrem vzletu a pristátia, má pasažier možnosť precítiť atmosféru cestovania malým športovým lietadlom. Trasa môže byť ľubovoľná alebo odporučená pilotom a preletená vzdialenosť bude približne 150 km. Pri takejto vzdialenosti sa pod lietadlom prestriedajú rôznorodé prostredia - mesto s hradom, priehrada s dunajskými lužnými lesmi, kopce Malých Karpát aj poľnohospodárska krajina podunajskej nížiny. Pri troche odvahy si pasažier môže siahnuť aj na riadenie a vyskúšať, aký je to pocit ovládať lietadlo v trojrozmernom priestore a započúvať sa do leteckej rádiovej korešpondencie. V prípade voľby lietadla Bristell zvyšuje čas aj na ukážku letu pomocou autopilota a skúšku jeho ovládania.

D. 120 minút

Podobne ako je uvedené v bode C, ide o komplexný cestovateľský zážitok. Umožňuje však prelet na iné letisko vrátane pristátia a následne let naspäť. Možné je dohodnúť aj prestávku na kávu alebo obed v letištnej reštaurácii v Prievidzi, návštevu Aquaparku na Liptove alebo návštevu bojnickej ZOO a podobne.

Pre dosiahnutie dlhšieho letu je kupóny možné spolu kombinovať.

Zobraziť menejZobraziť viac
66 €
90 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
66 €
90 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

24
30
17
33