Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Penzión Mlynárka s tradičnou kuchyňou len 200 m od kúpeľného domu Afrodita.

10
Popis ponuky

Kúpele Rajecké Teplice: Prírodné liečebné kúpele Rajecké Teplice využívajú ako hlavný balneoterapeutický prostriedok termálne pramene 38 °C. Výber termálnych prameňov, výskyt rašeliny a príjemná klíma umožňujú, aby sa tu liečili pacienti s niektorými duševnými chorobami, nervovými chorobami a chorobami pohybových ústrojov.

Rajecké Teplice: Nachádzajú sa v údolí rieky Rajčanky. Obklopujú ho listnaté a ihličnaté lesy Súľovských vrchov a Lúčanskej Malej Fatry. Mierne podnebie sa vyznačuje dostatkom slnečného svitu a prevládajúcim bezvetrím.

Rajecká Lesná - Betlehem: Slovenský betlehem v Rajeckej Lesnej vytvoril majster Jozef Pekara, ktorý začal na tomto diele pracovať v roku 1980.Nádherná expozícia nezobrazuje iba Kristovo narodenie, ale aj dejiny slovenského národa. Betlehem je zapracovaný do scenérie najvýznamnejších slovenských pamiatok, je tu stvárnený bežný život aj pracovné činnosti slovenského ľudu v minulosti.

Čičmany: Obec je známa unikátnou architektúrou - maľovanými zrubovými drevenicami. Pre ich záchranu bola dolná časť obce v roku 1977 vyhlásená za pamiatkovú rezerváciu ľudovej architektúry. Obec je zaujímavá aj ľudovým krojom a výšivkami z geometrickou ornamentikou. V obci je národopisná expozícia, kaštieľ a kostol. Obec má vlastný erb.

Nákupy: Vyznávačov novodobého „kultu nakupovania“ nenechá chladnými blízka Žilina so svojou historickou časťou, ale aj viacerými obchodnými centrami.

Turistika: Pobyt tu neznamená len ubytovanie - Rajecká dolina, obkolesená horami, priam láka v letných mesiacoch na cykloturistiku a ponúka našim návštevníkom široké spektrum aktivít, - člnkovanie v miestnom jazierku za spestrením pobytu pre rodiny s deťmi.

Zobraziť menejZobraziť viac
143 €
159 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
143 €
159 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť