Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Letná dovolenka s polpenziou v Hrabovskej doline v hoteli Hrabovo.

27
Popis ponuky

O hoteli

Hotel Hrabovo (545 m n. m.) je situovaný v krásnom prostredí Hrabovskej doliny pri Ružomberku, v srdci Veľkej Fatry s očarujúcim výhľadom na dominantný vrch Čebrať (1054 m n. m.). Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti kabínkovej lanovky, ktorá vás vyvezie priamo na svahy Malina Brda (960 – 1209 m n. m.). Túto dispozičnú výhodu oceníte aj počas letnej sezóny. Nakoľko sa v blízkosti nachádzajú špičkové dráhy pre horské bicykle a vodná nádrž vhodná na kúpanie a člnkovanie.

Ubytovanie

Hotel Hrabovo ponúka rôzne typy izieb. Napríklad dvoj- a trojlôžkové izby s manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami, rodinné izby, ako aj luxusné apartmány. Každá izba má LED TV a balkón s výhľadom na Hrabovskú dolinu. Súčasťou všetkých izieb je kúpeľňa (sprchovací kút/vaňa, WC a umývadlo).

Stravovanie

Hostia majú k dispozícii jedáleň s kapacitou cca 80 hostí a letnú terasu, z ktorej sa ponúka nádherný výhľad na okolité krásy Hrabovskej doliny. Snahou pracovníkov hotela je uspokojiť návštevníkov hlavne domácou kuchyňou z kvalitných surovín od lokálnych dodávateľov.

Wellness v hoteli Áčko

Doprajte si počas pobytu blahodarný oddych pre telo aj myseľ vo wellness v sesterskom hoteli Áčko (15 min. pešo). Načerpajte sily a uvoľnite zmysly v príjemnom prostredí, so zľavou alebo rovno ako súčasť pobytového balíčka. Vo wellness sú vyhrievaný bazén, sauny, vírivka.

Bazén

Vyhrievaný bazén prekvapí nielen svojim nezvyčajným umeleckým prevedením, ale aj svojou prívetivou atmosférou. Je zabezpečený nepretržitou filtráciou vody, ktorá prefiltruje celý objem bazéna každé 3 hodiny.

Vírivka

Doprajte si dokonalý perličkový kúpeľ a uvoľnite sa vo vírivke, ktorej teplota vody má 34 °C a je určená pre maximálne 4 osoby.

Sauny

Hostia ktorí sa chcú rozmaznávať a zregenerovať tak svoje telo majú k dispozícií 3 druhy sáun. Fínsku saunu s kapacitou 3 osoby. Biosaunu s kapacitou 6 osôb, určenou pre hostí, ktorí zle znášajú teploty vo fínskej saune, alebo tým, ktorým nevyhovuje vysoká vlhkosť parných sáun. Sauna sa vyznačuje nižšou teplotou 80 °C a relatívnou vlhkosťou okolo 40 %. Takisto je k dispozícií infrasauna, ktorá ponúka zahriatie tela infra-žiarením, stimuluje a zrýchľuje metabolizmus, zamedzuje rastu patogénnych baktérií a vírusov.

Aktivity

Môžete sa tešiť na veľa možností, ktoré vás čakajú v blízkosti hotela. Ako napríklad, lezecké dráhy v areáli parku Tarzánia, horský joggingový chodník o dĺžke 3,5 km, člnkovanie na vodnej nádrži Hrabovo, turistické prechádzky na Malinô Brdo, Čebrať, alebo Choč, ktoré môžete spojiť s exkurziou na Likavský hrad či UNESCO expozíciou Vlkolínec.

Turistika

Liptov ponúka široké možnosti peších túr vďaka ideálnej polohe a jedinečným prírodným krásam. Návštevníci si môžu vybrať z rôzne náročných turistických trás v srdci pohorí Malej a Veľkej Fatry.

Cykloturistika

V okolí hotela Hrabovo sú ideálne podmienky pre cestnú cyklistiku. Obľúbené sú trasy okolo Liptovskej Mary, Čutkovskej a Ľubochnianskej doliny. Množstvo turistov kombinuje pešiu turistiku s výletom na bicykloch.

Vodná nádrž Hrabovo

Vodná nádrž Hrabovo je jednou z najnavštevovanejších miest v okolí hotela Hrabovo. Návštevníci majú možnosť bezplatného kúpania, behania, rybolovu, člnkovania a rozličných vodných atrakcií v príjemnom prostredí areálu Hrabovskej doliny.

Kúpanie

Veľmi obľúbené v okolí sú Gino Paradise Bešeňová, aquapark Tatralandia Liptovský Mikuláš a kúpele Lúčky len 13 km od Ružomberka.

Tipy na výlety:

  • Vlkolínec pripomína stredoveké dedinské sídlo obkolesené lesom a úzkymi pásikmi polí a pasienkov. Od roku 1993 je zaradený do zoznamu Svetového dedičstva UNESCO
  • Galéria Ľudovíta Fullu v Ružomberku prezentuje najmä výtvarné diela, ktoré SNG daroval Ľudovít Fulla
  • Hrad Likava je najväčším hradom Liptova a jeho hlavnou úlohou bolo strážiť dôležitú cestu z Považia na Oravu a do Poľska
  • Pieskové Kráľovstvo, Hrabovo
  • Tarzánia, Zipline & Aguazorbing v Hrabovskej doline
  • Bike Park Malinô Brdo
  • Aquaparky Gino Paradise Bešeňová Tatralandia Liptovský Mikuláš a kúpele Lúčky len 13 km od Ružomberka

Zobraziť menejZobraziť viac
129 €
177 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
129 €
177 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť