Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Dovolenka na Južnej Morave v hoteli Weiss vrátane neobmedzenej konzumácie vína.

Popis ponuky

Vinársky hotel rodinného typu si zakladá na vysokej úrovni a kvalite. Svedčí o tom aj prestížne ocenenie Czech Hotel Awards 2012 pre Juhomoravský kraj. Hotel sa nachádza vo vinárskej obci Lechovice, pri príchode na hlavnej trase z Brna do Znojma, vedľa vínnych pivníc Lechovice.

Tešiť sa môžete na noci strávené v príjemných izbách, v ktorých sa budete cítiť ako doma. Izby majú vlastnú kúpeľňu, sociálne zariadenie a wifi pripojenie. Na niektorých izbách je k dispozícii aj televízia.

Hotel disponuje krásnou pivničnou vinárňou, kde okrem riadených degustácii prebiehajú aj kurzy vínnych vedomostí. Čaká vás jeden večer neobmedzenej konzumácie lahodných sudových vín. Tí, ktorí chcú preniknúť hlbšie do tajomstva vína sa tu môžu naučiť poznávať vína a senzoricky ich hodnotiť, odhaliť vady vín a spoznajú aj niektoré someliérske triky.

K príjemnému posedeniu nabáda krytá terasa v tieni pergoly z hroznového vína, kde môžete odpočívať a vychutnávať si špeciality hotelovej kuchyne aj keď vonku prší. Letnú terasu skrytú okolitému svetu využijú aj najmenší hostia pri svojich hrách.

  • V okolí hotela sú značené cyklotrasy, vrátane možnosti využitia stanice technickej pomoci pre cyklistov priamo pri hoteli. Vydajte sa na bicykli či pešo miestnym krajom, ktorý je plný romantických viníc
  • Božice (8 km) Relax - športové a rehabilitačné centrum v Božiciach - bazén, solárium, vírivka so slanou vodou, masáže
  • Těšetice (6 km) - prírodné golfové ihrisko Akadémie so šiestimi odpaliskami a zimnými greenmi
  • Pútnický kostol Lechovice (0 km) baroková perla južnej Moravy z osemnásteho storočia
  • Jazdy na koňoch (1 km) - možnosť výučby jazdy a vychádzok na koni v Horse Farm Lechovice

Absolútny relax na vás čaká v termálnych kúpeľoch Laa an der Thaya. Rozsiahly 6-hektárový areál s aquaparkom ponúka termálnu halu, kde nájdete hlavný termálny bazén s teplotou 34 °C. Vo vonkajšom termálnom bazéne si užijete vírivky, vodopády a svetelné lúče. Dopriať si môžete tiež soľný bazén s podvodnou hudbou (36 °C). Svoje telo dokonale prehrejete v saune. Deti budú mať radosť z 90-metrového tobogan a z rozprávkového detského sveta.

Nezabudnite navštíviť a poriadne si prezrieť všetky pamätihodnosti Znojma, prejdite sa k rotunde sv. Kataríny a obdivujte aj ďalšie stavby - Goltzův palác, Radničnú vežu, Ugartův palác, Kostol sv. Michala, Fontánu so sochou sv. Václava. Zavítajte aj do presláveného podzemia a za ďalšími pamiatkami.

Ak milujete rozprávky, môžete sa preniesť do jednej z nich aj na Lednickom zámku, ktorý je preslávený skutočne pôsobivou architektúrou. Určite nevynechajte návštevu zámockého skleníka, kde sa nachádza po celý rok unikátna expozícia živých rastlín.

Zobraziť menejZobraziť viac
120 €
120 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
120 €
120 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť