Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Sada 3 alebo 5 prémiových nožov Samura Harakiri (vo väčšej sade aj obľúbené japonské typy).

Eujuicers.sk
0 / 5
11
Popis ponuky

Univerzálny nôž

Nôž s univerzálnym využitím zastane v kuchyni takmer akúkoľvek prácu. Krájajte ovocie, zeleninu, mäso, syry, údeniny alebo chleba, odstráňte šupiny z rýb. Čepeľ je dizajnovaná pre všetky kuchynské úkony a manipulácia s nožom je pohodlná a príjemná aj pri dlhšej práci.

Určené na: všestranné využitie

Dĺžka noža: 25,8 cm

Dĺžka čepele: 15 cm

Tvrdosť čepele: 58 HRC

Hmotnosť: 51 g

Materiál: nerezová ocel + ABS plast

Šéfkuchársky nôž

Šéfkuchársky nôž by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Má univerzálne využitie - dlhá a široká čepeľ je zvlášť vhodná pre krájanie veľkých kusov potravín. S ľahkosťou krájajte a koste ovocie, zeleninu, mäso, ryby, pečivo, orechy, bylinky, skrátka čokoľvek vás napadne.

Určené na: univerzálne využitie

Dĺžka noža: 32,8 cm

Dĺžka čepele: 20 cm

Tvrdosť čepele: 58 HRC

Hmotnosť: 114 g

Materiál: nerezová ocel + ABS plast

Plátkovací nôž

Odolný a spoľahlivý nôž Samura Harakiri s krátkou čepeľou sa vám výborne osvedčí pri krájaní a čistení ovocia a zeleniny. Vyvážená ergonómia a nízka hmotnosť umožňujú pohodlnú prácu so surovinami aj po dlhšiu dobu. Ostrá časť má tenkú a veľmi ostrú špičku.

Určené na: ovocie a zelenina, huby a ďalšie potraviny, krájanie a čistenie

Dĺžka noža: 20,8 cm

Dĺžka čepele: 9,9 cm

Tvrdosť čepele: 58 HRC

Hmotnosť: 47 g

Materiál: nerezová ocel + ABS plast

Nakiri

Klasický japonský nôž Nakira vyzerá trochu ako sekera a slúži k rýchlemu krájanie ovocia, zeleniny a byliniek. S tenkou čepeľou z jednovrstvovej ocele nakrájate suroviny najemno aj nahrubo behom chvíle a bez námahy. Suroviny sa počas krájania nedeformujú, získate vždy úhľadné plátky alebo kocky.

Určené na: ovocie, zelenina, listové šaláty, bylinky

Dĺžka noža: 30 cm

Dĺžka čepele: 17 cm

Tvrdosť čepele: 58 HRC

Hmotnosť: 129 g

Materiál: nerezová ocel + ABS plast

Santoku

Santoku v preklade znamená "tri druhy použitia" - krájanie, rezanie a sekanie. Využitie noža je skutočne univerzálne, nakrájate s ním širokú škálu potravín.

Určené na: univerzálne využitie

Dĺžka noža: 29,5 cm

Dĺžka čepele: 17,5 cm

Tvrdosť čepele: 58 HRC

Hmotnosť: 112 g

Materiál: nerezová ocel + ABS plast

Nôž nevyžaduje pri krájaní žiadne veľké úsilie. Jeho dĺžka a tvar sú dizajnované pre pohodlné zvládnutie mnohých potravín.



  • Ešte dôležitejšia ako ostrosť je ergonómia noža. Nože Samura majú ergonomický tvar, ich používanie je skutočne pohodlné a nože sa zbytočne neničia.



  • Odporúčame umývať nože ručne pod tečúcou vodou, bez použitia abrazívnych prostriedkov, a hneď ich utrieť do sucha. Za jeden cyklus v umývačke riadu sa nôž síce nezničí, ale pravidelné umývanie môže viesť k deformácii.



  • Nože Samura vydržia pri správnom zaobchádzaní veľmi dlho ostré. Pre predĺženie ostrosti ich odkladajte do držiakov alebo stojanov určených priamo na nože. Neskladujte ich spoločne s príbormi alebo iným kovovým náčiním, mohlo by dôjsť k predčasnému otupeniu.



  • Životnosť noža predĺžite aj výberom vhodnej krájacej dosky. Používajte drevené, termoplastické alebo polyuretánové dosky, naopak nevhodné sú kamenné, sklenené a porcelánové.



  • Nezabudnite na pravidelné ostrenie. Nože ostrite pravidelne a včas. Na reznej hrane noža sa postupom času odhaľujú mikroskopické defekty, ktoré síce nie sú voľným okom vidieť, ale ovplyvňujú kvalitu rezu a majú tendenciu sa prehlbovať. Pri dlhodobom zanedbávaní starostlivosti môže dôjsť až k znehodnoteniu noža. Pravidelné brúsenie naopak tieto defekty zahladí a zachová dokonalú ostrosť, pre ktorú si nôž Samura kupujete.


Zobraziť menejZobraziť viac
79 €
89 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
79 €
89 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

19
28
25
67