Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Letecký zájazd do Paríža a Versailles na 4 či 5 dní s ubytovaním v hoteli, raňajkami a prehliadkou mesta.

Popis ponuky

1. deň:

Voliteľný súkromný transfer z Bratislavy na letisko Schwechat. Odlet v obedňajších hodinách z letiska Schwechat (Viedeň), prílet do Paríža, súkromný transfer na hotel, odloženie batožiny. Presun metrom do umeleckej štvrťe Montmartre nazývanej aj brucho Paríža, kde si okrem iného prezriete baziliku Sacre Coeur, najstarší parížsky kostola St. Pierre, či svetoznámy kabaret Moulin Rouge. Vo večerných hodinách návrat metrom do hotela, nocľah.

2. deň:

Po raňajkách cesta do Versailles, prehliadka jedného z najkrajších zámkov v Európe a jeho záhrad, ktoré patria k najmonumentálnejším dielam tohto druhu na svete a ktoré neskôr kopírovali v mnohých ďalších krajinách. Jedinečné fontány v záhradách palácu. Po prehliadke zámku návrat do Paríža, možnosť plavby loďou (Bateaux Mouches) po rieke Seine - vyše hodinu trvajúca plavba Vám odhalí Paríž a jeho pamätihodnosti z iného uhla. Prehliadka Champs- Elysées - najznámejší bulvár na svete, Víťazný oblúk - symbol moci a víťazstiev. Návrat metrom do hotela vo večerných hodinách, nocľah.

3. deň:

Po raňajkách presun metrom do centra, výstup na Eiffelovu vežu - dominantu Paríža. Popoludní pešia prehliadka najznámejších pamiatok Paríža Latinská štvrť so Sorbonou, Pantheon, Luxemburské záhrady, jedinečné múzeum Louvre, Tullerijské záhrady, Place de la Concorde, Vo večerných hodinách návrat metrom do hotela, nocľah.

4. deň:

Po raňajkách odloženie batožiny, voľný program/alternatívny program so sprievodcom, v poobedňajších hodinách súkromný transfer na letisko a odlet do Viedne na letisko Schwechat. Voliteľný súkromný transfer do Bratislavy.

*zmena programu vyhradená

Ubytovanie

Hotel Campanile Paris Est – Bobigny ***


Hotel ponúka 24-hodinovú recepciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie, lounge bar a reštauráciu.

Nachádza sa 5 minút chôdze od stanice metra, z ktorej sa dostanete do centra Paríža za necelých 20 minút. Izby sú vybavené LED TV, príslušenstvom na prípravu kávy/čaju, vlastnou kúpeľňou so sušičom vlasov a toaletou.

1. deň

Voliteľný súkromný transfer z Bratislavy na letisko Schwechat. Odlet v doobedňajších hodinách z Viedne do Paríža, súkromný transfer z letiska do hotela, ubytovanie. Presun metrom do umeleckej štvrťe Montmartre nazývanej aj brucho Paríža, kde okrem iného vzhliadnete baziliku Sacre Coeur, najstarší parížsky kostola St. Pierre, či svetoznámy kabaret Moulin Rouge, možnosť nákupov. Vo večerných hodinách návrat metrom do hotela, nocľah.

2. deň

Po raňajkách presun metrom do centra, pešia prehliadka najznámejších pamiatok Paríža - Latinská štvrť so Sorbonou, Pantheon, Luxemburské záhrady, jedinečné múzeum Louvre, Tullerijské záhrady, Place de la Concorde, Champs- Elysées - najznámejší bulvár na svete, Víťazný oblúk - symbol moci a víťazstiev. Vo večerných hodinách návrat metrom do hotela.

3. deň

Po raňajkách pokračovanie prehliadky Paríža so sprievodcom. Ráno výstup na Eiffelovu vežu - dominanta Paríža. Popoludní presun do najmodernejšej časti Paríža - La Defense, odtiaľ k Radnici s námestím, Centre Pompidou - múzeum moderného umenia, Les Halles - okolie bývalej starej tržnice, osobné voľno s možnosťou nákupov. Návrat metrom do hotela vo večerných hodinách.

4. deň

Po raňajkách presun do Versailles, prehliadka jedného z najkrajších zámkov v Európe a jeho záhrad, ktoré patria k najmonumentálnejším dielam tohto druhu na svete a ktoré neskôr kopírovali v mnohých ďalších krajinách. Jedinečné fontány a hudba v záhradách palácu. V podvečerných hodinách možnosť plavby loďou (Bateaux Mouches) po rieke Seine - vyše hodinu trvajúca plavba Vám odhalí Paríž a jeho pamätihodnosti z iného uhla. Návrat metrom do hotela.

5. deň

Po raňajkách odloženie batožiny, voľný program / program so sprievodcom možnosť nákupov, v obedňajších hodinách súkromný transfer na letisko, odlet z Paríža do Viedne.

Ubytovanie

Campanile Paris Est – Bobigny *** ponúka 24-hodinovú recepciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie, lounge bar a reštauráciu. Nachádza sa 5 minút chôdze od stanice metra, z ktorej sa dostanete do centra Paríža za necelých 20 minút.Izby sú vybavené LED TV, príslušenstvom na prípravu kávy/čaju, vlastnou kúpeľňou so sušičom vlasov a toaletou. Raňajky formou bufetových stolov.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť