Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

4-dňový letecký zájazd Talin a Helsinki. Navštívte pobaltskú perlu Tallinn a fínske Helsinki.

Popis ponuky

1. deň

Voliteľný transfer z Bratislavy, odlet z Viedne do Tallinu. Po prílete transfer na hotel, ubytovanie, voľný program/voliteľný program so sprievodcom, nocľah.

2. deň

Raňajky, prehliadka mesta Tallin nazývaného aj Praha severu pre množstvo vežičiek. Navštívime ulicu Pikk tänav, ktorá spája starý a nový Tallin. Prezrieme si starú časť mesta, ktorá si dodnes zachovala prvky dánskej, švédskej a ruskej architektúry. Navštívime zachovalé mestské opevnenie s bohatou históriou opradenou legendami. Tiež si prezrieme Bránu Viru, Staré trhovisko, Radničné námestie s gotickou radnicou a lekárňou, hradné návršie Toompea s pravoslávnou katedrálou Alexandra Neveského. Prechádzka podvečerným Tallinom. Návrat do hotela, nocľah.

3. deň

Raňajky, presun do prístavu, nezabudnuteľná plavba trajektom cez Fínsky záliv do hlavného mesta Fínska – Helsinki. Celodenná prehliadka mesta a jeho pamätihodností: Uspenská katedrála, mestská tržnica Kaupatorii, Biela katedrála, budova Olympijského štadiónu a iné. V neskorých večerných hodinách plavba späť do Tallinu, návrat na hotel, nocľah.

4. deň

Raňajky, presun do Katarínskeho údolia, kde sa nachádza palác Kadriorg s krásnym parkom, ktorý dal postaviť ruský cár Peter I. Veľký na počesť svojej manželky Kataríny I. Palác patrí medzi najkrajšie príklady barokovej architektúry v severnej Európe. Očarí vás park plný fontán, živých plotov a kvetinových záhonov podľa vzoru Versailles. V obedňajších hodinách návrat na hotel, prevzatie batožiny, transfer na letisko a odlet späť do Viedne. Voliteľný transfer do Bratislavy.

* zmena programu vyhradená

Ubytovanie

Hotel Center sa nachádza v tesnej blízkosti historického centre mesta. Hotel ponúka 24-hodinovú recepciu, bezplatné Wifi pripojenie v spoločných priestoroch. Nachádza sa len 100 m od zastávky mestskej dopravy a 750 m od prístavu. Izby ponúkajú SAT TV, vlastnú kúpeľňu a toaletu. Raňajky formou bufetu.

Zobraziť menejZobraziť viac
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť