Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Letný konverzačný kurz angličtiny so zahraničným lektorom pre dospelých.

SPEAK LAND
0 / 5
34
Popis ponuky

Jazyková škola SPEAK ponúka pre všetkých učeniachtivých 5-dňové konverzačné kurzy anglického jazyka. Kurzy sú vedené len zahraničným lektorom.

V ponuke sú všetky úrovne jazyka (od začiatočníkov až po prípravy na certifikáty). Kurz prebieha priamo v jazykovej škole SPEAK v Banskej Bystrici v intenzite 90 minút denne.

SPEAK je kvalitná európska jazyková škola s profesionálnymi zahraničnými lektormi. Učia bez zábran komunikovať v anglickom jazyku deti od 2 rokov, študentov základných a stredných škôl a dospelých. Základom kurzov je kvalitný a stabilný učiteľský tím vrátane 16 zahraničných lektorov.

V jazykovej škole SPEAK sú učitelia pravidelne školení na komunikačné techniky a motiváciu študentov v triede. Najdôležitejšie je, že učenie neberú len ako zárobkovú činnosť, ale ako celoživotné poslanie.

Atmosféra v škole je rodinná, postavená na dôvere a komunikácii. Učí a pracuje tu 42 mladých, dynamických, entuziastických ľudí a škola má v oblasti ľudských zdrojov jasnú víziu. V komunikácii s klientom je SPEAK povestný svojimi kvalitnými službami v ich prospech. Za 16 rokov prešlo ich kurzami viac ako 7 000 študentov, ktorí dnes vďaka nim komunikujú v anglickom, nemeckom, ruskom, španielskom, francúzskom, talianskom a slovenskom jazyku.

Zobraziť menejZobraziť viac
59 €
89 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
59 €
89 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

24
30
17
33