Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Machový obraz do vášho domova – 100 % prírodný skvost, o ktorý sa netreba starať.

Machovo.sk
0 / 5
25
Popis ponuky

Obrazy sú vyrobené z prírodného machu, ktorý je pestovaný a následne zbieraný vo Fínsku. Zozbieraný mach sa zastabilizuje látkou, ktorá nahradí prírodnú vlahu a vďaka nej sa o mach netreba starať. Napokon poputuje mach do šikovných rúk v Machovo.sk, kde prebieha samotná výroba machových obrazov.

Ako by mal vyzerať moderný interiérový doplnok v 21. storočí ? Mal by byť elegantný, variabilný, pestrý a zároveň nenáročný na údržbu. Machové obrazy sú skvelou voľbou. Okrem ich dizajnu ponúkajú aj praktické vlastnosti a celú radu benefitov.

Hlavnou surovinou je mach, ktorý je upravený a zakonzervovaný tak, aby sa postaral sám o seba. Doba životnosti začína od 7 – 10 rokov.

Ponúka viacero benefitov:

  • Zlepšuje akustiku – kreatívne riešenie pre zlepšenie akustiky v priestoroch
  • Hypoalergénny – vhodný pre alergikov
  • Čistí – mach zabezpečuje aj prirodzené čistenie vzduchu v miestnosti
  • Pôsobí proti plesniam – mach pohlcuje nadmernú vlhkosť v priestore a eliminuje vznik plesní, čo pozitívne vplýva na dýchacie cesty

Súčasťou väčšiny ponúkaných obrazov je drevený rámik. Našou snahou je Vaša spokojnosť, preto na výrobu používame výberové drevo, ktoré zabezpečuje moderný vzhľad a odolnosť. Súčasťou sú aj odolné spojovacie materiály a následná farebná úprava podľa Vašich predstáv.

Zobraziť menejZobraziť viac
29,99 €
39,99 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
29,99 €
39,99 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť