Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Luxusné boxy z tých najkrajších živých ruží, ktoré vydržia až 3 roky.

33
Popis ponuky

Neviete sa rozhodnúť, či siahnuť po stabilizovanej živej ruži alebo klasickej živej ruži? Klasická živá ruža je variant, ktorým nič nepokazíte a zaručene potešíte obdarovanú osobu, ale prečo by pocit potešenia a radosti mal trvať len pár dní a nie roky?

Sviežosť, starostlivosť a farebná rozmanitosť

Práve dlhotrvácna sviežosť stabilizovaných ruží je ich hlavnou výhodou, ktorú ocení ako obdarovaná osoba, tak aj vy. Starostlivosť o klasické živé ruže zahŕňa pravidelné zastrihávanie končekov ruží, výmenu vody a vyhadzovanie odpadnutých lístkov, naopak u stabilizovaných ruží nemusíte robiť nič, stačí ich uložiť na vhodné miesto, kde nebudú na priamom slnečnom žiarení, ktoré by mohlo spôsobiť ich vyblednutie. Boxy nie je potrebné polievať ani zastrihávať. A čo farebné kombinácie? Stabilizované ruže okrem klasických červených, ružových, bielych a žltých odtieňov ponúkajú aj originálne a extravagantné farby, akými sú čierna, staroružová, strieborná alebo exkluzívna a elegantná zlatá farba.

Za jedinú nevýhodu živých boxov z ruží by sme mohli považovať pomerne vyššiu cenu, ktorá však zohľadňuje všetky spomenuté výhody. Pre zabezpečenie týchto výhod je nevyhnutné, aby ruže prešli špeciálnymi stabilizačnými procedúrami, ktoré sú značne finančne náročné, ale ich výsledok stojí zato. Veríme, že bezstarostnosť, pestrá a široká farebná rozmanitosť a 100-násobne dlhšia sviežosť prezervovaných živých ruží vás navedie tým správnym výberom a vyčaríte úsmev na tvári milovanej osobe boxom z tých najkvalitnejších a najúchvatnejších ruží.

Tip: darček pre novomanželov, polovičku, manželku, nevestu, frajerku

Zobraziť menejZobraziť viac
23,40 €
34,99 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
23,40 €
34,99 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

33
10
37