Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Leto vo vyhľadávanom hoteli Skalka*** s 20 % zľavou do kúpeľov Spa Aphrodite.

12
Popis ponuky

Adventure golf

Ak máte radi šport aj zábavu, adventure golf spĺňa obe tieto podmienky pre každého bez rozdielu veku. V nádhernom 5 ha Activity parku na vás čaká 18-jamkové ihrisko. Príjemné prostredie, krásna výsadba, ale aj celková vonkajšia architektúra ulahodia každému oku. Puttery, loptičky a hracia karta sú k dispozícii v požičovni športových potrieb.

Discgolf

Discgolf je pohybová aktivita. Prvý discgolf park s pevnými košmi na Slovensku sa nachádza v Activity parku hotela Skalka. Hrá sa podobne ako tradičný golf, no namiesto palice a loptičky pri discgolfe hráči používajú lietajúci disk. Cieľom hry je prekonať vytýčenú trasu s pokiaľ možno najnižším súčtom hodov diskom. Trasu vytvára 9 jamiek, z ktorých každá začína na odhodisku a končí discgolfovým košom. InfoBoard s rozložením jamiek, postupom hry a pravidlami. Disky a hracia karta sú k dispozícii v požičovni športových potrieb.

Kolobežky

Pohyb na kolobežke nepredstavuje žiadne obmedzenie a je preto vhodný i po operácii kolien a bedrových kĺbov. Jazda na kolobežke je vhodným kompenzačným cvičením, ktoré pomáha odstraňovať bolesti a stuhnutosť chrbtových svalov a zároveň nenáročným spôsobom tvaruje postavu. Kolobežky sú k dispozícii v požičovni športových potrieb.

Zobraziť menejZobraziť viac
184 €
208 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
184 €
208 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť