Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Anticelulitídna osvedčená banková lymfodrenáž prístrojom SPM DIGITAL 4v1.

Drc AURA
0 / 5
43
Popis ponuky

Banková lymfodrenáž SPMdigital predstavuje komplexný prostriedok na riešenie problémov vášho tela. Je to originálna masáž, ktorá zapomoci banky a prístroj a vytvára podtlak na pokožke a tak pomáha rozprúdiť cievny a lymfatický systém. Tieto systémy sú dôležité k postupnému uvoľňovaniu blokád a odvodu nadbytočných tekutín so splodinami látkovej výmeny v krvných a lymfatických cievach.

Banková lymfodrenáž SPMdigital predstavuje novú konštrukciu profesionálneho vákuového masážneho prístroja a umožňuje aplikáciu pulzného podtlaku, ktorý zvyšuje masážne efekty, hlavne regeneráciu, lymfatickú drenáž a lifting.

Ako to funguje? Pokožka je nasávaná do masážnych nadstavcov. Jej masírovaním a napínaním dochádza k rozbíjaniu zapuzdrených tukových buniek. Intenzívne prekrvenie tkaniva má vplyv na zvýšenú tvorbu kolagénu a elastínu a postupne dochádza k jeho spevneniu.

Banková lymfodrenáž SPMdigital je jediným fyziologickým spôsobom ošetrenia kože a podkožia, ktorý môže spôsobiť jej regeneráciu. Cielená regenerácia partii ohrozenej celulitídou, ochabnutej a starnúcej pokožky má okamžitý výsledok.

Zobraziť menejZobraziť viac
16,99 €
30 €

Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
16,99 €
30 €

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť