Ponuky v okolí

Character may be manifested in the great moments, but it is made.

Strih a regenerácia Power Mix od L´Oréal Porfessionnel v salóne inVisage.

50
Popis ponuky

Pokiaľ svojim vlasom potrebujete dopriať starostlivosť, no váhate, ktorú si zvoliť, služba POWERMIX je pre vás ako stvorená. Služba Powermix totiž umožňuje kombinovať aj dve služby rôznej starostlivosti súčasne. Čo napríklad ochrana farby a vyživenie vlasov? Pre POWERMIX žiaden problém! Personalizovanú starostlivosť na mieru vám kaderník namieša priamo pred vašimi očami. Môže vyskúšať COLOR na dosiahnutie lesku farbených vlasov, REPAIR na obnovu vlasového vlákna alebo FORCE pre vlasy so sklonom k lámaniu. Nechajte si namiešať tú pravú starostlivosť na mieru a objavte tak silu micelárnej technológie, ktorá vašim vlasom dodá okamžitú výživu, viditeľný lesk a neodolateľnú hebkosť.

Horúca novinka POWERMIX je vôbec prvou personalizovanou službou s profesionálnou koncentráciou účinných látok. Skladá sa z dvoch krokov – základnej bázy a aditíva na konkrétny vlasový problém, ktoré kaderník zmieša a pripraví priamo pred vašimi očami!

Tešiť sa môžete na základnú bázu – BASE a 3 druhy POWERMIX podľa najčastejších vlasových problémov českých a slovenských žien – COLOR na dosiahnutie okamžitého lesku a ochranu farby, REPAIR na okamžitú obnovu vlasového vlákna a FORCE na okamžitú výživu a posilnenie vlasov.

Série Expert posúva hranice personalizovanej starostlivosti ešte ďalej, pretože prichádza s nadväzujúcou domácou starostlivosťou POWERMIX SHOTS! Vyberte si jedno zo štyroch koncentrovaných aditív – COLOR na rozžiarenie farby farbených vlasov s omega, REPAIR na regeneráciu vlasov obohatené o lipidy, NUTRI na výživu suchých vlasov s glycerolom alebo LISS na kontrolu objemu s pupalkovým olejom, a zmiešajte ho s jednou z piatich masiek radu Série Expert. Získajte jednu z 20 účinných kombinácií, ktorá si poradí hneď s dvoma problémami súčasne! Dajte vlasom presne to, čo potrebujú, z pohodlia vášho domova.

  • POWERMIX SHOT COLOR - Rozžiarenie farby farbených vlasov.

  • POWERMIX SHOT REPAIR - Regenerácia poškodených vlasov.

  • POWERMIX SHOT NUTRI - Výživa suchých vlasov.

  • POWERMIX SHOT LISS - Kontrola objemu.

Zobraziť menejZobraziť viac
18,90 €
37,80 €

Poskytuje
Tagy
Recenzie k ponuke (0)

0,00/5Nehodnotené
Hodnotené 0x
18,90 €
37,80 €

Poskytuje
Tagy

Aj tieto ponuky by sa vám mohli páčiť

29
37